2789
عنوان

Prkچشم

72 بازدید | 8 پست

کسی انجام داده؟

مراقبت های بعدش چیه؟ چند روز بعد میشه رفت حموم ؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

با لیزیک فرق داره؟

بله من خودم لیزیک انجام دادم برای همسرم میخوام

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من چند سال قبل کردم...خوبه  مراقبت بعدش اینه ک ب صورتت آب نزنی..حمام نری.. فکر کنم تا ۳ روز... ۳ روز بعد میری ک پانسمان ( همون لنزی ک گذاشته ) رو برات در میارن ..دکتر خودش توضیح میده یادم نیست...

عینک آفتابی یووی ۴۰۰ پولاریزه حتما حتما تو آفتاب زده بشه..

بعدعمل یکم حالت تهوع اینا میگیری ولی نگران نباشید خوب میشی

من چند سال قبل کردم...خوبه  مراقبت بعدش اینه ک ب صورتت آب نزنی..حمام نری.. فکر کنم تا ۳ روز... ...

اکه لنز ( همون پانسمان ) از چشم  افتاد ..اول ک مواظب باش نیفته و طوری نشه..ولی اگه افتاد از چشمتون نگران نباش ..سریع ب دکتر مراجعه کنید

من چند سال قبل کردم...خوبه  مراقبت بعدش اینه ک ب صورتت آب نزنی..حمام نری.. فکر کنم تا ۳ روز... ...

ممنونم از پاسخگویی 

دکترتون کی بودن؟