2789
عنوان

😥😥😥😥بچه ها

207 بازدید | 20 پست

بچه ها تو روخدا کمکم کنید

چ کار کنم ک نمازامو بخونم ی راه حل بدین همش تنبل بازی در میارم 

همش از زیرش در میرم خسته شدم بعدش همش بخودم میگم از فردا ولی بازم نمیشه

متوجه شدی لایک کن بمنم بگو

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم نمیخونم ب منم بگین👀💔😐

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

بیاتواین تاپیکه بخون ببین چی نوشته خود به خود میری سروقت میخونی. 😔https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=5800324&slug=بچه-هاااا-یکم-از-کتاب-سه-دقیقه-در-قیامت-رو-خوندم-وحشت-کردمممممممم&postId=174391340

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲

من یه برنامه چله نصب کردم برای این کار. تا ببینم خدا چی میخواد و میتونم انجام بدم یا نه

باید همون موقع اذان وضو بگیری بخونی هرچی بندازی عقب بدتره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

همین الان پاشو،دقیقا همین الان برو وضو بگیر...بدو

(کتاب قورباغه ات را قورت بده)رو بخون کلا برای رفع تنبلی هست، خیلی موثر و عالیه.

تو با همه ظرافتت قوی ترینی❤...تنها ترین افراد کسانی هستند که "خودشان" را ندارند مبادا میان زنانگی و مادرانه های سخاوت مندانه ات خودت را جا بگذاری دوست مهربان من😍❤