2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت و آز منفی

152 بازدید | 18 پست

من امروز دوتا بی بی چک مارک مدیکور زدم هردوتا هاله انداخت.البته امروز ۲۶ دورمه.جمعه یا شنبه باید پریود بشم.منم خیلی خوشحال شدم.رفتم آزمایش دادم ولی منفی بود.ممکنه زود آزمایش داده باشم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا این همه‌زود میزنید بی بی چک من ک تا یه هفته از پریودم نگزره جراعت نمیکنم‌بزتم 

برا این که دیگه تحمل ندارم.من علائم زیاد دارم.سرگیجه سردرد دردزیر دل.خستگی خواب آلودگی

عزیزم خونسرد باش ممکن هم است که زود رفتی آزمایش بتات هنوزبه اندازه ی کافی بالا نرفته بزار دو روز از ...

خدا کنه.انقد گریه کردم.شوهرمم فک کرد که دیگه این ماه باردارم خیلی تو ذوقش خوردم.خیلی ناراحتم و گریه کردم

خدا کنه.انقد گریه کردم.شوهرمم فک کرد که دیگه این ماه باردارم خیلی تو ذوقش خوردم.خیلی ناراحتم و گریه ...

صبور باش تا خدا نخواد نمیشه صبر کن تا از پریت بگذره

درکت میکنم چون منم خیییلی سختی کشیدم

تیکر تولد گل دخترمه😍
صبور باش تا خدا نخواد نمیشه صبر کن تا از پریت بگذره درکت میکنم چون منم خیییلی سختی کشیدم

ممنونم ولی من ۴ ماه پیش یه حاملگی خارج رحمم داشتم که عمل شدم.خیلی ناراحتم.همین الانم دارم گریه میکنم