2777
2789

🤦🤦🤦😂😂😂😂

دلم قرص است که خدایی دارم که به من از مادرم هم که فرشته است بســــیار مهربانتر است❤️⁩🌺

نی نی یار خودش تعطیل میکنه

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کار خودشونه

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 
بعضیا که دوست ندارن،گزارش میزنم😈

ای خدا 😂😂😂😂زنان سرزمینم چقدر عقده دارن بلانسبت بعضیا 

یه سوال پرسیدم با توپ و تانک و مسلسل افتادن ب جونم 😂😂😂😂

دلم قرص است که خدایی دارم که به من از مادرم هم که فرشته است بســــیار مهربانتر است❤️⁩🌺

خب اصن شما مثلا اعتقاد خودتو داری ک اره غسلم قبوله نمازم قبوله خب 🤷‍♀️با تاپیک چیکار داری داشتیم حرف میزنیم ها😂😂😂🤦‍♀️ای خدا

هر آنچه که هنگام عبادت خدا از او می طلبی باور داشته باش که آن را به دست آورده ای.باید طوری رفتار کنی که گویی آن را قبلا گرفته ای....

😂😂😂😂یه بار داداشم اومد تو تاپیک ام بععع بعع کرد بعد منم گفتم مرگ بعد دیدم این پست ام حذف شده فکر کنم گزارش زده بودن 😐😐😐😐😂😂😂😂😂😂

من‌ واقعا می ترسم تاپیک بزنم هر تاپیکی که می زنن یکی باید اینو بگه گزارش# 😂😂😂😂😂

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
خب اصن شما مثلا اعتقاد خودتو داری ک اره غسلم قبوله نمازم قبوله خب 🤷‍♀️با تاپیک چیکار داری داشتیم حر ...

من فقط یدونه سوال کردم یکی اینکارو کرده 

ایا میشود ؟ایا داریم؟جلل الخاق،..داشتم یکی یکی جواب میدادم دیدم تاپیکم ترکیده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز