2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 24 پست
چه ازمایشایی میگیرن ایا ایدز و اینا هم هست؟  یه مریضی هست که اقا ناقله انومو مبتلا میکنه اسمشو ...

ن گلم فکر نکنم. 

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خونشون چجوریه که میگن بهمنمیخورن😐مثلا یکیش بی باشه یکیش او اینا خونشون بهم نمیخونه؟

دوتاشون مشکل دارن اگه با هم ازدواج کنن بچشون مشکل دار میشه از خون میفمهن ربطی به گروه خونی نداره من A هستم شوهرم  o

متأسفانه بیشتر مردم «تحمل کردن» را آسان‌تر از «تغییر دادن» می‌پندارند ...

آزمایش مربوط میشه به کم خونی طرف اگر مرد مشکل داشته باشه از زن خون میگیرن اگر زنم مشکل کم خونی داشته باشه که خیلی حاد باشه وبا دارو رفع نشه میگن نمیتونن باهم ازدواج کنن اما دیدم کسی رو که دارو مصرف کردن دوباره رفتن آزمایش دادن مشکلی نداشتن وازدواج کردن 

تازگی یه راه حلایی واسه اونم پیدا کردن

بله قرص میدن میخورن شاید برطرف بشه اگه شد میتونن. البته میتونن تعهدم بدن که بچه دار نشن

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
چه ازمایشایی میگیرن ایا ایدز و اینا هم هست؟  یه مریضی هست که اقا ناقله انومو مبتلا میکنه اسمشو ...

اگر بخوایید ایدز و سفلیس میگیرند

هپاتیت و بقیه بیماری های اس تی دی توی آزمایش میگیرند بصورت عام 

.

به گروه خونی ربطی نداره عزیزم

بیماری های ژنتیکی هر فردو با این آزمایش تشخیص میدن مث تالاسمی ک اگه دوتاشونم مینور باشن(ناقل)ممکنه بچشون ماژور بشه و دچار بیماری بشه برا همین میگن خونشون نمیخوره به هم وگرنه ب او و ب و آ بودنتون ربط نداره

اگر بخوایید ایدز و سفلیس میگیرند هپاتیت و بقیه بیماری های اس تی دی توی آزمایش میگیرند بصورت عام&nbs ...

اخه ادم روش نمیشه بگه

ولی آقایون اکثرا قبل اردواج رابطه داشتن 

من از اون مریضیا میترسم