2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5802721/خانومای-عزیز-به-کمکتون-احتیاج-دارم?postId=174375230سلام به همه ی خوبان❤🌹 از امروز شروع کردم رژیم غذایی بدون گلوتن گرفتم ماکارونی و هر چیزی که از جو و گندم درست میشه و یا گلوتن داره نمیتونم بخورم که شامل نان هم

میشه اگر کسی تجربه داره بهم کمک کنه😢

آره 14 سالمه 

اگه متاهل بودی میتونستی بشینی تو سرکه سیب سریع خوب میشدی من خودمم همینجوری بودم ولی ازدواج کردم نشستم تو سرکه دیگه خوب شدم ولی قبلش کیرفتم دکتر میگفت با ای و جوش شیرین خودتو بشور منم همینکارا میکردم موقتی خوب میشدم ولی درمان کامل نه

حالا تو همون جوش شیرین رو امتحان کن موقتی خوب میشی

اگه متاهل بودی میتونستی بشینی تو سرکه سیب سریع خوب میشدی من خودمم همینجوری بودم ولی ازدواج کردم نشست ...

هم با عنبر نسا و هم با جوش شیرین امتحان کردم موقتی خوب شدم اما الان فوق العاده درد دارم یعنی تا آخر باید هی لینکارو کنم😭

اگه متاهل بودی میتونستی بشینی تو سرکه سیب سریع خوب میشدی من خودمم همینجوری بودم ولی ازدواج کردم نشست ...

اگه مجرد بشینه چی میشه 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

عزیزم اینی که میگم رو شاید یک درصد جواب بده ولی برا دوستم انجام داد جواب داد گفتم به توام بگم 

یک لیوان خاک شیر درست کن با آب گرم بخور، این عفونت ها بخاطر گرمی زیاد و بخارات حبس شده بدن میتونه باشه.

اینو الان انجامش بده ، ولی در کل حتما حتما به مامانت یا یه بزرگتری بگو برو دکتر 

درمانش هم سخت نیست یه دوره آنتی بیوتیک میتوری خوب میشی 

یا اگه بازم تکرار شد برو دکتر کلیه برات آزمایش بنویسه 

وقتی انقدر ماهرانه بعضی کلمات رو خلاصه میکنید مثلا سز (سزارین ) ، پری ( پریود ) ، بز ( بذار ) ، آز ( آزمایش) و...   دلم میخواد خشتک دران سر به بیابون بذارم ! چقدر ماهرید آخه لنتیا ! با این دو ثانیه زمانی که در نوشتن صرفه جویی میکنید ، حتما میتونید دوتا تاپیک بیشتر از فتنه گری های جاری و خواهر شوهر بزنید لابد 😈                                     افاده ای های افراطی هکسره ای عزیز ؛ والا بخدا همه جا نباید به جای (ه) ، کسره بذارید . بخدا کسره جا و مکان داره . اول یاد بگیرین بعد جمله هاتون رو با هکسره های اشتباه تو چشم ما کنین . شیک نیست . بی سوادانه است . مرسی .لینک حذف تاپیک