2777
2789
عنوان

طلاق توافقی

313 بازدید | 31 پست

سلام کسی میدونه میشه دوبار درخواست طلاق توافقی داد یا نه ؟ شوهرم زده زیرش و میگه طلاق نمیدم . جلسات مشاوره اورژانس اجتماعیم رفتیم قصد داشت طلاق بده الان لج کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یسوال واسه کسایی ک دوست ندارن طلاق بگیرن اماشوهردلش میهوادمشاوره میذارن البته مامشاوررفتیم بیرون چجو ...

شوهر من لجباز و دیووونه س هفت سال فقط گفت برو از خونه من ... من عزت نفسم پایین بود موندم الانم نمیدونم فازش چیه فکر آبروی خونوادشه بنظرم

یسوال واسه کسایی ک دوست ندارن طلاق بگیرن اماشوهردلش میهوادمشاوره میذارن البته مامشاوررفتیم بیرون چجو ...

اون دلش میخواد مهریه تو بگیر جونش دربیاد ... من که از همه حق و حقوقام گذشتم

اره من ۲ بار درخواست دادم امروزم جلسه دادگاهم بود اون سری خانواده هانذاشتن

عزیزم تو یه جلسه تموم شد؟ وکیل من گفت کلا یک جلست .۱۷دی دادگاهم بود با گریه زاری بقیه رو واسطه کرد بعد ۴روز دوباره خیانت کرد بهم با همون زنه .الان انقدر پشیمونم که دادگاهمو نرفتم .دوباره پنجشنبه رفتم دادخواست دادم.پیام های شما چقدر طول کشید ؟ و از دادخواست تا جلسه دادگاهتون چقدر طول کشید؟

مهریه گرفتن چجوریه اخه شوهر من میگه نمیدم ندارم ک بدم دروغ میگه شغلش ازاده ودرمیاره چکارکنم اخه  ...

نبهید بهش میگفتی گلم یهویی میرفتی درخواست مهریتو میدادی که اموالش توقیف بشه .حالام عیب نداره نمیتونه که نده منتها فک کنم نهایتا سالی یه سکه باشه