2777
2789
عنوان

کار در منزل

147 بازدید | 13 پست

لطفا کامل بخونین این کار فروش دفتر و تقویم سررسید هست

اگر از بانک اشنا داشته باشین یا کارخونه شرکت و بیمارستان چیزی اشنا داشته باشین و یا لوازم تحریر و......  نونتون تو روغنه

بهشون پیشنهاد میدین به اعضای هر یک میلیونی که ازتون خرید کنن شما پورسانت میگیرین 

برای دیدن کاتالوگ به این شماره تلگرام پیام بدین09216604867

فشار نیاد بهشون  ۱میلیون 😐😐😐😐

من همه تونو میشناسم ۵سال میام نی نی سایت ولی کاربر خاموش بودم با بیشترتون شادی کردم  گریه کردم خندیدم غصه خوردم حرص خوردم😏  یه کاربری ام زدم ولی با یه خانوم بی تربیت دعوام افتاد با غرور خودمو تعلیق کردم😏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خا بعد یک میلیون  خرید بزنیم چقدر پورسانت میده  😐حتما ۵۰تومان

من همه تونو میشناسم ۵سال میام نی نی سایت ولی کاربر خاموش بودم با بیشترتون شادی کردم  گریه کردم خندیدم غصه خوردم حرص خوردم😏  یه کاربری ام زدم ولی با یه خانوم بی تربیت دعوام افتاد با غرور خودمو تعلیق کردم😏
مثلا ب یک کارخونه با یک تلفن پیشنعاد بدین کم کم بیست میلیون میخره 

پورسانت ما چقدره

چه نغعی به اونا میرسه

همینو بگو سوال منم هست یه نفعی داره برای اینایی که تبلیغ میکنن

خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍

پورسانت چقدره

@نی_نی_یار_3‍ 

@نی_نی_یار_2‍ 

@نی_نی_یار_5

مگه تبلیغ ممنوع نیست؟

خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍
@نی_نی_یار_3 ‍  @نی_نی_یار_2 ‍  @نی_نی_یار_5 ‍ مگه تبلیغ ممنوع نیست؟

چکارش داری بزار توضیح بده

چکارش داری بزار توضیح بده

هرجور راحتید ولی در کل حز قوانین سایته تبلیغ ممنوعه اگر نی نی یارها کاری ندارن تا مام تبلیغ کنیم والا

نی نی یارها اگر تبلیغ آزاد شده بگید بدونیم