سلام من امروز ۲۶ دورمه.جمعه باید پریود بشم.امروز صبح یه دونه بی بی چک گذاشتم اولش منفی بود.منم سریع گذاشتمش کنار رفتم خوابیدم.بعد که اومدم دیدم یه هاله خیلی کمرنگ انداخته.دوباره یکی دیگه گذاشتم سریع هاله انداخت.بی بی چکم مارک مدیکوره .به نظرتون مثبته
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
برا منم دقیقا اینجور شد ۴صب منفی بود همون لحظه انداختم اشغالی س۱۰دیدم مثبت.فرداش یکی دیگه زدم ۲۰دقیق کشید تا پررنگ شه.الانم حامله ۱ماه ۴روزم.
ایشاله هستی
پدرم کاش میشد ز از این دایره پرواز کنم مثل ان شبنم یخ بسته روی گل های سپید در تو تبخیر شوم.پدر نازنیم روحت شاد.همیشه تو قلبمی.خیلی زود از پیشم رفتی خیلی زود یتیمم کردی.مادرمو تنها گذاشتی .حیف بزرگ شدن دخترتو ندیدی،درس خوندنشو ندیدی،عروسی شو ندیدی،مادر شدنمو ندیدی.همش برام حسرت شد تا قیامت،هیچ چیز و هیچ کس برام تو نمیشه.من همون دختر کوچولوتم بابا.التماس دعا برا منم دعا کن.دیدار تا قیامت باباجونم دعا کن خدا ی پسر ک همه اخلاقاش عین خودت باشه بهم بده.و اسم خودتو روش بزارم. ۴ اردیبهشت فهمیدم عشقم ک تو دلمه دختر.خدایا شکرت بابت سالم بودنش.ب حق علی عاقبت ب خیر شه
خدایا ممنون که پسرمو صحیح و سالم گذاشتی تو بغلم پسرم در تاریخ 1399/11/26 دنیا اومد البته قرار بود 1399/1۲/7 درهفته ۳۷دنیا بیاد که بخاطر مسمومیت بارداری زودتر دنیا اومد پسرم منو آجی دنیا و بابایی بیصبرانه منتظرت هستیم 😍😍 اگه میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین تیکرم به وقت سزارین برامون دعا کنین سالم از اتاق عمل در بیایم 😘
من دیروز موعدم بود. هنو پریود نشدم اما خب سابقه تاخیر هم داشتم. فعلا که بیبی چک هم نزدم تا ببینم چی میشه. هیچ علائمی هم ندارم
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
برا منم دقیقا اینجور شد ۴صب منفی بود همون لحظه انداختم اشغالی س۱۰دیدم مثبت.فرداش یکی دیگه زدم ۲۰دقیق ...
ولی من ۱روز از موعدم گذشته بود.بی بی چک مارک روژان بود.همه میگن مثبت کاذب نداره
پدرم کاش میشد ز از این دایره پرواز کنم مثل ان شبنم یخ بسته روی گل های سپید در تو تبخیر شوم.پدر نازنیم روحت شاد.همیشه تو قلبمی.خیلی زود از پیشم رفتی خیلی زود یتیمم کردی.مادرمو تنها گذاشتی .حیف بزرگ شدن دخترتو ندیدی،درس خوندنشو ندیدی،عروسی شو ندیدی،مادر شدنمو ندیدی.همش برام حسرت شد تا قیامت،هیچ چیز و هیچ کس برام تو نمیشه.من همون دختر کوچولوتم بابا.التماس دعا برا منم دعا کن.دیدار تا قیامت باباجونم دعا کن خدا ی پسر ک همه اخلاقاش عین خودت باشه بهم بده.و اسم خودتو روش بزارم. ۴ اردیبهشت فهمیدم عشقم ک تو دلمه دختر.خدایا شکرت بابت سالم بودنش.ب حق علی عاقبت ب خیر شه
انشالله به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا زود سبز شه 🤲🏼🤲🏼
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها