2777
2789
عنوان

چه باید کرد؟😨

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 38 پست

سیرت خیلی بهتر از صورته.نمیخوام شعار بدم ک ظاهر مهم نیستا نه.اما وقتی طرف ذات پاکی داره و اخلاق خوب اصلا این کاستی ب چشم نمیاد.من خودم دوستی دارم ک مادرزاد یه دست نداره.اینقدددر مهربون و پاک و دلرحم و خوش اخلاقه و اینقدرر توانایی داره تو این همه سال دوستی یکبار تاحالا متوجه نشدم‌

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشگی هست میگه خیلیا رو هم دیدم که بعد از کلی عمل بازم درست نشده

یه فامیل داریم دایی شوهرم چشاش انحراف داره ولی از بس مرد خوبیه و آقاست همه دوستش دارند زن و بچه و دختراش هم عاشقشن البته عینکم میزنه من اولین بار که دیدمش خیلی جا خوردم ولی اینقد عادی شده که دیگه این عیبش به چشم نمیاد

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید بدتر است .. اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته ی عدالت این است که همه وقتی برابر می شوند که مُرده اند.
اونم میگه من قبلا کلی حرف میزدم که مهم سیرته و اینا حالا اگه قبول نکنم پس اون همه حرفا و عقایدم چی م ...

بگو عقایدتو بزار در کوزه آبشو بخور،چون سیرت مهمه که دلیل نمیشه بری با یه کج کوجه ازدواج کنی

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
خب پس ایشون هنوز ازدواج براش زوده.

چرا زوده

میتونه پاشو کنه تو یه کفش که من همینو میخوام ولی نمیخواد که این کارو کنه دوس داره خودشون راضی بشن میگه اگه اینجوری نباشه و زوری راضی بشن شاید بعدا اون دخترخانوم اذیت بشن

بستگی به خودش داره خب

اگه بعدا پشیمون نمیشه از انتخابش  و شرایط دیگه دخترخانم ایده اله و پیش خانواده شم به خاطر این موضوع میتونه پشت زنش باشه چرا که نه

خودش باید بشینه خوب فکراشو بکنه و سبک سنگین کنه قضیه رو

تو افتادنی نیستی حتی به طوفان های سخت 🇮🇷💕 ✍تفاوت سپاه امام حسین(ع) و عمر بن سعد در نماز و روزه و احکام نبود! 👈در پیروی از " ولایت " بود!..اطاعت از ولی فقیه آزمون قبل از ظهور است ... سعی تان بیهوده باد ✌🤲

خب ایشون که نمیتونه از عقایدش دفاع کنه چرا اصن با کسی آشنا میشه ؟ شاید بعدی که باهاش آشنا میشه برفرض یه ماه گرفتگی داشت رو صورتش یا یه نقص دیگه هیچ کس کامل نیست . بنظرم اگه نمیتونه از طرز فکرش دفاع کنه ازدواجشو به خانوادش بسپره . ایشونم اگه از اون خانم واقعا خوشش میومد اصلا این مشکل و نمی دید . پس خانوادشو بهونه نکنه.ببخشید فک کنم رک گفتم ولی اصلا قصد توهین نداشتم ببخشید اگر حرفام تند هستش