2821
2789
عنوان

برادرشوهر😒😒😒😒

349 بازدید | 12 پست

شوهرم خییییلی رو برادراش حساسه و یه برادر بی ادب بد دهن داره ،اگه من یه چی بگم چرا برادرت اینقدر بی ادب و بد دهن عصبی میشه و پشت برادرشوهر میگیره حتی پشت زن داداش که جاری من میشه

میگه زنش و خودش یه نفرن حق نداری بهشون بی ادبی کنی یا حرف بزنی دربارشون

کوچیک ترین چیز باعث دعوا بینمون میشه

این برادرش و زنش اصلی ترین علت اختلاف من و همسرم چون واقعا بی ادب و بد دهن و همه چیزو مسخره میکنه 

نمیدونم چیکار کنم که حرفاش ناراحتم نکنه

یا کنار بیام با این موضوع که برادرش از من مهم تر براش

راهنماییم کنید😔😔

تو هم مثل اونا شو 

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مجبور نیستی انقدر بهشون اهمیت بدی ،هرکار میخوان بکنن شخصیت خودشون رو نشون میدن شما هم فقط در حد سلام باهاشون باش ،اصلا هم از رفتاراشون پیش همسرت،نگو 

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....

ببین خودش می دونه ولی وقتی شما میگی باعث سرافکندگی همسرتون میشی 

به نظر من نگو 

یا یادبگیر مثل خودشون باهاشون حرف بزن 

خوشحال میشم به کانال من سر بزنید قراره پر بشه از آمزشهای مفید و بدرد بخور vafel_cake_dez@
مجبور نیستی انقدر بهشون اهمیت بدی ،هرکار میخوان بکنن شخصیت خودشون رو نشون میدن شما هم فقط در حد سلام ...

انقد بد دله نمیتونه وقتی یه نفر ازش بالاتر باشه و ببینه ،من کاری با کارش ندارم اصلا سلامم نمیکنم بهش مثلا تو ماشین عینک دودی زدم بعد تو راه مارو دیده جلو جمع به شوهرم میگه زنت عینک جوشکاری میزنه و هر هر میخنده، منم چیزی بگم شوهرم بامن دعوا میکنه😔

انقد بد دله نمیتونه وقتی یه نفر ازش بالاتر باشه و ببینه ،من کاری با کارش ندارم اصلا سلامم نمیکنم بهش ...

وقتی اینطوری باهات حرف میزنه عکس العمل شوهرت چیه ؟ شاید میهاد تو دهن به دهن نزاری خودش حوابشو بده

وقتی اینطوری باهات حرف میزنه عکس العمل شوهرت چیه ؟ شاید میهاد تو دهن به دهن نزاری خودش حوابشو بده

خودش چون برادر کوچیکس میگه چیزی نمیتونم بگم ولی منم حق ندارم مثل اونا برخورد کنم، چون دقیقا با خانواده منم شوهرمیکنه اگ مثل داداشش باشم

خودش چون برادر کوچیکس میگه چیزی نمیتونم بگم ولی منم حق ندارم مثل اونا برخورد کنم، چون دقیقا با خانوا ...

اووو،پس مقابله به مثل میکنه ،اصلا نمیخاد واکنش نشون بدی هیچی نگو خودش کم کم کارشو ترک میکنه ،،حالا اگه کسی به شوخی هم چیزی به من بگه همسر من هم،مثل شما میگه هیچ نگو،دوس ندارم با کسی دهن به دهن بشی ،ولی خودش در حد معقول جوابشو میده ،،،وااای ک کسی بخاد بی احترامی کنه به قول خودش زیرو روش میکنم 

نسبت به همچین چیزی به نظر من نمیشه بی تفاوت بود 

یا شوهرتو شیرفهم کن ، یا تو جمع جواب بده به برادر بی ادبش. دعوا میشه بزار بشه. 

آدم باید برای شخصیتش بها بده عزیزم . اگه به هر قیمتی بخوایم جلوی دعوا رو بگیریم مردم مثل تریلی از رومون رد میشن

نسبت به همچین چیزی به نظر من نمیشه بی تفاوت بود  یا شوهرتو شیرفهم کن ، یا تو جمع جواب بده به ب ...

به شوهرم بی ادبی میکنه من حرف بزنم میگن دخالت میکنی خودشم میگه چیزی نگو،به منم مستقیم به من نمیگه تو جمع بلند میگه منظورش منم، هر وقت براش چیزی خریده شوهرم یه عیب گزاشته روش نمک نشناسه