2777
2789
عنوان

مردای سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 124 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی ازخانمهام خیلی بیشعورتون  دیشب بحث مودبانه یه آقاباشون داشتن واصلابحث خدا ودین بود اومده ...

آره بات کاملا موافقم منم الان تاپیکما دوستانه زدم که بگم درخاست نده و از این جور چیزا وگرنه مردام حق دارن بیان تو سایت و من خودمم توبعضی مواقع خواهرانه کمکشون میکنم 

زندگی اتفاقی نیست 😊بلکه پاسخی در برابر بخشش هاو داده های شماست😍🥰زندگی صدا و آهنگ خودتان است🥰هر بعد از زندگیتان بازتاب نیت و افکار شماست 😍🤔شما خالق زندگیتان هستید!😇😇😇
ارع  ما  درخاست  نمیدیم  اونا  میدن😒

برو😂

زندگی اتفاقی نیست 😊بلکه پاسخی در برابر بخشش هاو داده های شماست😍🥰زندگی صدا و آهنگ خودتان است🥰هر بعد از زندگیتان بازتاب نیت و افکار شماست 😍🤔شما خالق زندگیتان هستید!😇😇😇
بنظرم ما زنان اشتباه امدیم شاید مردان امروزه باردار نمیشن یا مشکلات بارداری دارن😁😁😁😁😁😁😁برای ر ...

ببین  من اصلا  بخاطر  بحث های  مثلا  سرگرم کننده   یا  تو بعضی  تاپیک ها  با اشناها  میحرفم    

هیچ  ربطی  به بارداری  نداره   حضور ما  که اینجور حرف میزنی

💔 حسین gk👑
من دیروز یه نفر زنم بود تو بیوش بم در خاست داد بد اومده درخاست ازدواج میده به قران الان به نی نی یار ...

شت . تا حالا تو پستم نخورده ، اما اگه بخوره چن وقتی همینجا اسکلش میکنم بعدم هرچی پیام بده ج نمیدم . دستش به جایی بند نیست، هست ؟ نهایتش به ریشش می خندی و لغو دوستی میزنی. این که اینکارارو نداره . خودتو بیخیال بگیر این تاپیک زدنا مشوقی هست برای همچین آدما . فکر میکنن خیلی مهمن . البته من مرد باشخصیت توی سایت زیاد دیدم مثل sohrab_sg ، ببر مازندران. قسطنطیه.  اما اونایی که قصد مزاحمت دارن هرچی اهمیت ندی خیلی بهتره . خودشون خسته میشن