2777
2789
عنوان

مردای سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 124 پست
نعععع نذار😥نى نى اوخ ميشع

😅ای فداش بشم ولی انقدر خوب باحاله نمیزاره باباش بیاد نزدیکم اون بیاد نزدیکم بشینه یا وایسع ناخوداگاه دردم میگیره😐😶😆مدل جدیده 

بعد تو تنهایی اتقدر تکون میخوره وقتی مانانم هس خودشو جر میدع وقتی بابلش بیاد بیدارم باشه اصلا تکون نمیخوره تاحالا تکون خوردنشو ندیده باباش😅بخدا عشقه 

یدوته پیدا کن 😅😉

😅ای فداش بشم ولی انقدر خوب باحاله نمیزاره باباش بیاد نزدیکم اون بیاد نزدیکم بشینه یا وایسع ناخوداگا ...

جون دلم😍😍😍😍ميخواد بابايى شو حساااابى منتظر بذاره😃خيلى خوشحالم برات🥰اميدوارم بسلامتى اين روزارو بگذرونى

يع كوووله بار خاطره خوش برات بمونه و يه گل پسر خوشتيپ😍😇🧿

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جون دلم😍😍😍😍ميخواد بابايى شو حساااابى منتظر بذاره😃خيلى خوشحالم برات🥰اميدوارم بسلامتى اين روزارو ...

مرسی نفسم 😘خوشحالم که دوست خوب مهربونی مثل تو دارم فدات بشم انشالله تو هم به همه خواسته هات برسی خواهریم❤

مرسی نفسم 😘خوشحالم که دوست خوب مهربونی مثل تو دارم فدات بشم انشالله تو هم به همه خواسته هات برسی خو ...

عشقى باشى  

ديدن سلامتى ارامش و شاديت آرزومه😍😇

مراقب خودت و عشق من باش💋ظهرت بخير

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/