من که پدر کشتگی ندارم باهاشون قبول دارم بیان تو سایت ولی پاشونا از حد خودشون فراتر نزارن چیه میان اینجا دنبال زنن خجالتم خوب چیزیه والا
زندگی اتفاقی نیست 😊بلکه پاسخی در برابر بخشش هاو داده های شماست😍🥰زندگی صدا و آهنگ خودتان است🥰هر بعد از زندگیتان بازتاب نیت و افکار شماست 😍🤔شما خالق زندگیتان هستید!😇😇😇
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
آره حالا بعضیا میان یه بهونه های الکی میارن و اینکه ما تو تاپیکای زنانه نمیریم ولی خداشاهده دیروز یه تاپیک عنوانش بود بکارت فقط یک نفر نظر داده بود اونم مرد بعد قفل شده بود😑😑😑
زندگی اتفاقی نیست 😊بلکه پاسخی در برابر بخشش هاو داده های شماست😍🥰زندگی صدا و آهنگ خودتان است🥰هر بعد از زندگیتان بازتاب نیت و افکار شماست 😍🤔شما خالق زندگیتان هستید!😇😇😇
حوصله جنگ دعوا ندارم این قضیه دعوای حانم اقا او سایت همیشه هس بیخیال ...
مگه اینجا سایت همسر یابیه که میان در خواست ازدواج میدین