2821
2789
عنوان

ریزش مو

61 بازدید | 8 پست

سلام خانم ها . من موهام میریزه جوری ک هرجا خونه نگاه کنی موهست با اینکه جاروبرقی زیاد میکشمو موهامم همیشه بستم. شما چیکارمیکنین موهاتون نربزه و چجوری موهای ریخته شده رو جمع میکنین ک اثری ازش نباشه؟؟،مهمون میاد خیلی خجالت میکشم با اینکه وسواسم و جارو بدست

قرص هرویت یا رجیندایت بگیر 

آمپول بیوتین بپانتین هم موثره

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باید دکتر تجویز کنه؟؟بچه شیرمیدم مشکلی نداره؟

من بدون تجویز دکتر گرفتم چون قبلا هم استفاده کردم ولی شما چون بچه ششیرمیدی بهتره با دکتر مشورت کنی عزیزم

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

خوب باید ببینی علتش چیه، ولی من خودم آب پیاز استفاده کردم البته نزار زیاد بمونه حدود نیم ساعت یا ۴۰ دقیقه، بعد هم حمام با شامپو میشورم تا حالا هم بو نگرفتم البته نهایتا دوبار در هفته میزنم روغن نارگیل و کرچک و سیاهدونه هم میزنم قبل حمام، خودم احساس میکنم هم ریزشم کم شده هم موهام کمی پرتر شده