2777
2789
عنوان

بارداری!

72 بازدید | 10 پست

سلام.من ۳سال و نیم میشه که ازدواج کردم.بچه ام ندارم.راستش الان چندروزی میشه که خیلی دارم به بچه دار شدن فک میکنم،از یه طرف واقعا دوسدارم دیگه اقدام کنم و باردار بشم

از یه طرف از وضعیت اقتصادی و مالی میترسم،هزینه سیسمونی و اینجور چیزا،درسته که سیسمونی رو‌ مامانم میده اما خب من بازم نگرانم.از یه طرفم یه جاااری😤دارم که به شدت با من لجه.اونم بچه نداره میدونم اگه بفهمه من باردارم اونم اقدام‌میکنه و بارداریمون میفته با هم

مادرشوهرم خیلی بین منو اون فرق میذاره.میترسم اذیت بشم.....یه راهنمایی میکنید؟؟

بعد کرونا اقدام کن

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

حالا مسایل اقتصادی یه چیزی... دگ فکر جاری کردن چیه😑😑😑😑😑😑

درضمن باز میگفتی هزینه ی پوشاک و خوراک یه چیزی.... آخه فکر سیسمونی هستی ؟؟؟؟ چیزای ضروری بخرین. قرار نیست که همه چی بخری

حالا مسایل اقتصادی یه چیزی... دگ فکر جاری کردن چیه😑😑😑😑😑😑 درضمن باز میگفتی هزینه ی پوشاک و خور ...

فک کنم دیوونه شدم😁میگم جاری چون خیییییلی با من اهل رقابته.میدونم اون اهل جشن سیسمونی و تعیین جنسیت و این چیزاست.یجورایی نمیخوام کم بیارم