2777
2789
عنوان

🌹بهترین دوست 🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 60 پست
بنویس  

خدایا خدا جونم خودت کمکم کن منو از این حالم بیرون بیار اصلا نمیدونم چمه من دیگ اون ادم سابق نیستم خدایا کمکم کن برگردم ب حال خوبم برگردم برگردم ب روزایی ک ازم راضی بودی برگردم ب روزایی ک ذکرتو زمزمه ی لبام بود...

تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

رفیق نیمه راه نشدم هرگزا  هرگز

گر خواهی رهی ده برای نوازش

اول صبحی طاعت پرودگار

حس بیخوابی دیوانگی را

فراموش کردم بنده ای ناچیزم

از گِل برخاستم و به خاک میروم 

عاشق خاموش در راه خدا

کفرو ناسزا  شنید چه بسا زیاد

آقا    هستم🙋     🔵💲💙  بجای ایراد گرفتن  از دیگران   به فکر اصلاح خود باش 👐انگشتان دست را ببین بعد قضاوت کن 👂👂برای یاد گیری هیچ وقت دیر نیست  😑در جمع همیشه  خاموش باش  تا ذهن تقویت شود   کاربر  سال 85

فقط خیلی خالصانه و مخلصانه از خدا خواستم شمام برام دعا کنین ک حالم خوب بشه و برگردم ب قبل امیدوارم خدام صدامو بشنوه و جواب بده من ک اشکام سرازیر شد

تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋
فقط اونجاش که میگه افسوس که قادر به کنترل ذهن خودنیستم...👌🏻

شما هم بنویس  و برو به ۳تاپیک قبلیم نظر بده 

آقا    هستم🙋     🔵💲💙  بجای ایراد گرفتن  از دیگران   به فکر اصلاح خود باش 👐انگشتان دست را ببین بعد قضاوت کن 👂👂برای یاد گیری هیچ وقت دیر نیست  😑در جمع همیشه  خاموش باش  تا ذهن تقویت شود   کاربر  سال 85
فقط خیلی خالصانه و مخلصانه از خدا خواستم شمام برام دعا کنین ک حالم خوب بشه و برگردم ب قبل امیدوارم خ ...

خدایا  عاشقانت   را غم  نده    شکرانه اش با من 

خدااگر خداست که الانم ازت راضیه کاش بفهمیم اینو

👌

ممنونم دوست عزیز

خواهش میکنم  امیدوارم به آرزوهات برسی  بانو 🌹💙

پاکو منزه هست خدایی که عشقش به انسانها غیر مشروطه

بخاطرخوبیهامون نیس که دوسمون داره حتی اگه خوبم نباشیم عاشقانه دوسمون داره

💯پاکو منزه هست خدا ستایش مخصوص چنین خداییست💯

کار هر شب و روز ماست بیداری

کوتاه نیومد دنیا   امان از بیداری

چرخ فلک ،برعکس شد برای ما

خوشی برباد رفت ،ناخوشی پایدار

صبح تکراری ، روزها هم شب ماند

دل با خون آغشته شد ،جهنم برای ما

خدایا مارا دیدی ،صبری بده مرا

عشقم زمین  گیر شد ،شفای بده مرا

اگه ناله هام کم است ،فکری بده مرا

تا دراین دنیا سعادتی باشد مرا