2777
2789
عنوان

🌹بهترین دوست 🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 60 پست
قصد دارم بنویسم کاش جوابمو  بده دیگه  هروز آرزوی مرگ میکنم  هووووووف 😣

جواب میده  بنویس بانو

آقا    هستم🙋     🔵💲💙  بجای ایراد گرفتن  از دیگران   به فکر اصلاح خود باش 👐انگشتان دست را ببین بعد قضاوت کن 👂👂برای یاد گیری هیچ وقت دیر نیست  😑در جمع همیشه  خاموش باش  تا ذهن تقویت شود   کاربر  سال 85
کاشکی میشد زنگ زد بهش

افسوس

آقا    هستم🙋     🔵💲💙  بجای ایراد گرفتن  از دیگران   به فکر اصلاح خود باش 👐انگشتان دست را ببین بعد قضاوت کن 👂👂برای یاد گیری هیچ وقت دیر نیست  😑در جمع همیشه  خاموش باش  تا ذهن تقویت شود   کاربر  سال 85

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انصافتو شُکر 🤲

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
اسی می‌خوام بنویسم ولی موقع تایپ چشام بارونی میشن  بی خیال اول صبح خانوادمو ناراحت نکنم فک کنن ...

هر جور راحتی 

خدایا بار گناهی را به دوش میکشم  که سنگینی  کرده بر تمام بدنم  ، موندم  که  چه جوری بگم ، مرا راهی بده تا 

بتونم بر غم خود غلبه کنم  و دل را با همه غصه هایی که 

دنیا بیم داد رها سازم   افسوس که قادر به کنترل  ذهن

خود نیستم  پس چرا مرا بین این زندگی قرار دادی  

حداقل روشنایی بده از روزنه سوراخ سوزن  ،قلبم را از 

سیاهی خالی کن به حدش رسیده  ،، توان ایستادن 

در این وضعیت سخت و سخت تر شده و زانوهایم 

یاری نمیدن پاهام را  تا  کی و به کی بگم  خون 

جاری شده از قلب و قلب سوراغ شده از آه و ناله 

سرتا پای رَه رفتنم اشتباه بود و  بس که  عبرتی  نشد  

تا چشم گشودم ،باز  زِ روشنایی تاریکی نصیب م شد

هر چه گشتم ،در این سرزمین پهناور بی سود از درد دل

تو کوه و جنگل ،صدای نغمه بلبل آمد، اشتباه گوش نبود

صد بار دِگر ، با پای پیاده به رفتن ادامه دهم در این ره

خسته نخوام شد ،تا رسیدن به تو ،ای خداوند آفریننده

فقط ی چیز ازش میخوام ک منو از این حالی ک هستم خارج کنه 

بنویس  

بارگناهتون چیه😉😅

۳تاپیک قبلی بانو