2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم😭😭😭

296 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها شوهرم حالش بد بود از دیشب چت بار حالش بهم خورد بالا اورد الان با همون حال رفته سرکار خیلی ناراحتم حالش خیلی بود رنگش پریده بود دارم دق میکنم تا بعدازظهر بیاد خونه برلش دعا کنید اگه میشه

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چشم عزیزم کاش دیرتر میرفت سرکار اول می رفت دکتر 😔

نمیشه اخه باید بره کارو از شیفت قبل تحویل بگیره😭

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕
حتما حالش خوب بود رفته نگران نباش 

ن حالش خوب نبود ی دونه نصفه چایی با دوتا خرما خورد ک ب ده دقیقه نکشید اصلا رفت...

خیلی نگرانم استرس دارم

خدا خودش مواظب همسر شما و عشق من باشه و بهشون سلامتی بده ان شاء الله 

🙏🙏🙏

ن حالش خوب نبود ی دونه نصفه چایی با دوتا خرما خورد ک ب ده دقیقه نکشید اصلا رفت... خیلی نگرانم استرس ...

عزیزم نگران نباش اینقد دیگه ضغیف نیست من خودمو نابود کردم با این استرس اخرش هم برگشت بهم گفت از خودم که بیشتر دوسم نداری حتما میدونه میتونه طاقت بیاره مردا این اخلاقشوم رو مخه هم بابام هم شوهرم پدر ادمو درمیارن تا ببریشون دکتر یا بگی مرخصی بگیر بمون خونه

نمیشه اخه باید بره کارو از شیفت قبل تحویل بگیره😭

اخی .. صابکار بالا سرشونه ؟ کاش ببینتش بفرستتش بیاد ... کاش ی‌کیو بذاره جای خودش.. کاش سوهرامون مجبور نبودن انقدر کار کنن.. کاش کاش کاش😭😭😭