من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
هر که زخمش بیش ، گنگش بیشتر ... من یه دختر فانتزی ام با فانتزیایه بسیار ... یه مردادی 🦁 مغرور ... بدترین اتفاق زندگیم سال ۹۶ افتاد دیگه هیچ کس و هیچ چیز نمیتونه ناراحتم کنه و ... دیگه قوی شدم درست مثه یه دختر 🙆 کمکم کن بتونم یه ذره شبیه تو بشم همه ی وجودم
نه تو میمانی و نه اندوه ونه هیچ یک از مـــردم این ابادی به حباب نگران لب یک رود قسم🌞و به کوتاهی ان لحظه شادی که گذشت⬅غصه هم خواهد رفت...انچنانی که فقط خاطره ای ماند💭 لحظه ها عریانند👖به تن لحظه خود جامه انده مپوشان هرگز تو به ایینه?!نـــه!ایینه به تو خیره شده است وو اگر خنده کنی اوبه تو خواهد خندید و اگر بغض کنی... اه از ایینه دنیا که چه ها خواهد کرد.... سلام بر تو دووووست خلم .ببخشید!یعنی دوست گلم✌🌸امیدم اول به خدا بعدش به ماااادرمه تو زندگی.امیداوارم حال دلت به شیرییینی شوکولات شیرییین باشه❤عضو گروه آبــــــی 💙سرگروه:@آسنات99 😍💙وزن اولیه :60 قد:166 💙وزن فعلی:60 💙هدف اول :58💙هدف دوم:56💙هدف سوم:54💙هدف اخـــــر 52😍💙 چشم وا کنم شدم باربی خوش هیکللللل😍💙من میتونم..💪
خدایا گل دخترمو درپناه خودت حفظ کن😘😚و پسرمو سالم در بغلمون قرار بده🤗 مامان همیشه خسته که همش خوابش میاد😩عاشق طوطی کاکادو امبرلام ولی پولم نمیرسه بخرم😁عضو کمپین مخالف زندگی با مادرشوهر در یک اپارتمان😬کاربر قدیمیام😝خدایا به همه خونه بزرگ و خوب و مستقل از خانواده شوهر بده😕الهی امین🤗خدایا دخترم و همسرمو درپناه خودت حفظ کن و در راه سعادت و خوشبختی هدایتمون کن😍الهی امین😚الهم صلی علی محمد و ال محمد❤و عجل فرجهم❤