_1dzhrw مدیر عضویت: 1398/10/08 تعداد پست: 4130 عنوان عمل دماغ | مشاهده متن کامل بحث + 1048 بازدید | 126 پست کیا دماغشونو عمل کردن بیاین تا چن وقت بعد عمل درد داشتین بسرم زده در نمیاد میخام عملش کنم😫😫ولی از دردش میترسم 1399/11/06 | 00:34 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
helnaz۱۳۹۷ عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 12001 شمامروزعمل کنی فرداباندهاروازبینتون درمیارن راحت بابینی خودت نفس میکشی البته بینی من باندداشت که میگ ... مامان طوفان جون مرسی از راهنماییت
mamantofan99 عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 4557 مامان طوفان جون مرسی از راهنماییت قربونت عزیزم پسرنازم😔 ازروزی که ازپیشم رفتی من مردم نمیدونم کجای🖤😭ازخدافقط تورومیخوام فقط تورو💔پسرنازم کجای دلم داره میترکه از دوریت 😭پسرم تقصیرمن نیست که وضع مالیم خرابه و وپولدارنیستم ببخش منوپسرم منوببخش توروخدا😭میدونی پسرم من میرم نظافت روزی۸۰پسرنازم من هرچی کارمیکردم فقط واسه توخرج میکردم وخواهم کرد خداشاهده من حتی برای خودم یه ادامس نمیخریدم چون تومهم بودی منوببخش که نتونستم بیشتر ازحد توانم کارکنم🖤🖤🖤💔💔💔پسرقشنگم من نتونستم۳ساله یه کاپشن واسه خودم بخرم چون تومهم بودی شکمت ولباس وپوشک بایدتهیه میکردم وتومهم بودی وهستی💔پسرم بشدت دلتنگتم دارم دق میکنم 😭😭💔کاش برگردی پیشم😭😭قول میدم دوبرابرکارکنم ونزارم کمبودی داشته باشی😔😔😔پسرنازم من هرروز وهرشب میرم سرکوچه به امیداینکه برق خونه بابات روشن بشه وبفهمم اومدی روستا🙂🙂پسرقشنگم هرشب باچشم گریون میخوابم😔کوچولوی نازم نزار تو حسرت خوابیدن توبغلت بمیرم شب وروز لباسهات پیشمه واشک میریزم میدونی من هیچکسوندارم جزتو خدایاحداقل پسرموبهم برسون هیچ آرزویی ندارم پسر قشنگم مامانی داره میمیره از دوریت بخدا...بقران دارم دیوانه میشم کاش بمیرم واین دردونکشم پسرمممم🖤💔پسرم جووونم به فدایت خیلی میخوامت😭😭پسرم خیلی دوست دارم
mamantofan99 عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 4557 قربونت عزیزم امیدوارم عمل کردی وزیباشدی بهم بگی چطوربود پسرنازم😔 ازروزی که ازپیشم رفتی من مردم نمیدونم کجای🖤😭ازخدافقط تورومیخوام فقط تورو💔پسرنازم کجای دلم داره میترکه از دوریت 😭پسرم تقصیرمن نیست که وضع مالیم خرابه و وپولدارنیستم ببخش منوپسرم منوببخش توروخدا😭میدونی پسرم من میرم نظافت روزی۸۰پسرنازم من هرچی کارمیکردم فقط واسه توخرج میکردم وخواهم کرد خداشاهده من حتی برای خودم یه ادامس نمیخریدم چون تومهم بودی منوببخش که نتونستم بیشتر ازحد توانم کارکنم🖤🖤🖤💔💔💔پسرقشنگم من نتونستم۳ساله یه کاپشن واسه خودم بخرم چون تومهم بودی شکمت ولباس وپوشک بایدتهیه میکردم وتومهم بودی وهستی💔پسرم بشدت دلتنگتم دارم دق میکنم 😭😭💔کاش برگردی پیشم😭😭قول میدم دوبرابرکارکنم ونزارم کمبودی داشته باشی😔😔😔پسرنازم من هرروز وهرشب میرم سرکوچه به امیداینکه برق خونه بابات روشن بشه وبفهمم اومدی روستا🙂🙂پسرقشنگم هرشب باچشم گریون میخوابم😔کوچولوی نازم نزار تو حسرت خوابیدن توبغلت بمیرم شب وروز لباسهات پیشمه واشک میریزم میدونی من هیچکسوندارم جزتو خدایاحداقل پسرموبهم برسون هیچ آرزویی ندارم پسر قشنگم مامانی داره میمیره از دوریت بخدا...بقران دارم دیوانه میشم کاش بمیرم واین دردونکشم پسرمممم🖤💔پسرم جووونم به فدایت خیلی میخوامت😭😭پسرم خیلی دوست دارم
زاپاتا۹۹ عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 3832 چرا؟ من10روزدیگه عمل دارم ان شالله شبا راحت نمیتونی بخوابی ۲هفته طاق باز کله کثیف صورت کثیف😖پشت لبت انگار داره کشیده میشه هیچ مزیی احساس نمیکنی شبا کلافیی اه اه چقد بد بود😬اون قالب مزخرف ک دماغه انگار داره عذابت میده...
مازیار72 عضویت: 1398/01/09 تعداد پست: 1261 شبا راحت نمیتونی بخوابی ۲هفته طاق باز کله کثیف صورت کثیف😖 پشت لبت انگار داره کشیده میشه هیچ مزیی ا ... 😅😅شما آقا هستید؟ تقریبا تجربه او گچ و دارم بینیم شکسته بود قبلا
paryaaaaa عضویت: 1396/12/08 تعداد پست: 163 اصلا درد نداره كه... منو خواهرم با هم عمل كرديم يعني من دو روز زودتر، دكترم گفت دوتاتون تو يه روز با ... لطفا اسم دکترتان میگین
درياآبي عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 1203 لطفا اسم دکترتان میگین كامران اكرمي شمايي كه داري امضامو ميخوني:🌺 ميشه براي شادي روح پدرم يه صلوات بفرستين؟؟؟ ممنون🌹❤️
زاپاتا۹۹ عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 3832 😅😅شما آقا هستید؟ تقریبا تجربه او گچ و دارم بینیم شکسته بود قبلا خیر خانوم هستم😎منتظر روزای مزخرف باش
helnaz۱۳۹۷ عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 12001 خیر خانوم هستم😎 منتظر روزای مزخرف باش واااای زاپاتااااا😁😁😁
مازیار72 عضویت: 1398/01/09 تعداد پست: 1261 خیر خانوم هستم😎 منتظر روزای مزخرف باش اره من قبلا به یه زاپاتا صحبت کرده بودم اشتباهگرفتم ببخشیدواقعا خیلی وحشتناکه؟
زاپاتا۹۹ عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 3832 اره من قبلا به یه زاپاتا صحبت کرده بودم اشتباهگرفتم ببخشید واقعا خیلی وحشتناکه؟ ن بابا وحشتناک نیست...فقط مراقبت بعدش یخرده خسته کنندست😁وگرنه خود عمل اصلا درد نداره...فقط روزایی اولش یخرده حالم بهم بزنه😖