_1dzhrw مدیر عضویت: 1398/10/08 تعداد پست: 4130 عنوان عمل دماغ | مشاهده متن کامل بحث + 1048 بازدید | 126 پست کیا دماغشونو عمل کردن بیاین تا چن وقت بعد عمل درد داشتین بسرم زده در نمیاد میخام عملش کنم😫😫ولی از دردش میترسم 1399/11/06 | 00:34 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
helnaz۱۳۹۷ عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 12001 میگم چن وقته اگه دوسه هفته ای کبودیش بره میرم شهر دیگ عمل میکنم برمیگردم نمیخام استرس بکشم هزینش تو شهر شما چنده
mamantofan99 عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 4557 تا چند روز نمیشه خوابیدو از بینی نفس کشید؟ شمامروزعمل کنی فرداباندهاروازبینتون درمیارن راحت بابینی خودت نفس میکشی البته بینی من باندداشت که میگم ازروزاول راحت خوابیدم اینهاحرفه که نفس نمیتونی بکشی راحت نمیشه خوابیدصورتت روبه بالایعنی سقف باشه مشکل نداری پسرنازم😔 ازروزی که ازپیشم رفتی من مردم نمیدونم کجای🖤😭ازخدافقط تورومیخوام فقط تورو💔پسرنازم کجای دلم داره میترکه از دوریت 😭پسرم تقصیرمن نیست که وضع مالیم خرابه و وپولدارنیستم ببخش منوپسرم منوببخش توروخدا😭میدونی پسرم من میرم نظافت روزی۸۰پسرنازم من هرچی کارمیکردم فقط واسه توخرج میکردم وخواهم کرد خداشاهده من حتی برای خودم یه ادامس نمیخریدم چون تومهم بودی منوببخش که نتونستم بیشتر ازحد توانم کارکنم🖤🖤🖤💔💔💔پسرقشنگم من نتونستم۳ساله یه کاپشن واسه خودم بخرم چون تومهم بودی شکمت ولباس وپوشک بایدتهیه میکردم وتومهم بودی وهستی💔پسرم بشدت دلتنگتم دارم دق میکنم 😭😭💔کاش برگردی پیشم😭😭قول میدم دوبرابرکارکنم ونزارم کمبودی داشته باشی😔😔😔پسرنازم من هرروز وهرشب میرم سرکوچه به امیداینکه برق خونه بابات روشن بشه وبفهمم اومدی روستا🙂🙂پسرقشنگم هرشب باچشم گریون میخوابم😔کوچولوی نازم نزار تو حسرت خوابیدن توبغلت بمیرم شب وروز لباسهات پیشمه واشک میریزم میدونی من هیچکسوندارم جزتو خدایاحداقل پسرموبهم برسون هیچ آرزویی ندارم پسر قشنگم مامانی داره میمیره از دوریت بخدا...بقران دارم دیوانه میشم کاش بمیرم واین دردونکشم پسرمممم🖤💔پسرم جووونم به فدایت خیلی میخوامت😭😭پسرم خیلی دوست دارم
_1dzhrw مدیر استارتر عضویت: 1398/10/08 تعداد پست: 4130 هزینش تو شهر شما چنده ۱۸تومن از یه دکتر خوب پرسیدم
mamantofan99 عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 4557 یعنی وااااقعا به همین آسونیه؟ اره بخدامنم مثل شمامیترسیدم وقتی عمل کردم باورم نمیشدحتی به منشی دکترگفتم بروعمل کن آخه اونم میترسید پسرنازم😔 ازروزی که ازپیشم رفتی من مردم نمیدونم کجای🖤😭ازخدافقط تورومیخوام فقط تورو💔پسرنازم کجای دلم داره میترکه از دوریت 😭پسرم تقصیرمن نیست که وضع مالیم خرابه و وپولدارنیستم ببخش منوپسرم منوببخش توروخدا😭میدونی پسرم من میرم نظافت روزی۸۰پسرنازم من هرچی کارمیکردم فقط واسه توخرج میکردم وخواهم کرد خداشاهده من حتی برای خودم یه ادامس نمیخریدم چون تومهم بودی منوببخش که نتونستم بیشتر ازحد توانم کارکنم🖤🖤🖤💔💔💔پسرقشنگم من نتونستم۳ساله یه کاپشن واسه خودم بخرم چون تومهم بودی شکمت ولباس وپوشک بایدتهیه میکردم وتومهم بودی وهستی💔پسرم بشدت دلتنگتم دارم دق میکنم 😭😭💔کاش برگردی پیشم😭😭قول میدم دوبرابرکارکنم ونزارم کمبودی داشته باشی😔😔😔پسرنازم من هرروز وهرشب میرم سرکوچه به امیداینکه برق خونه بابات روشن بشه وبفهمم اومدی روستا🙂🙂پسرقشنگم هرشب باچشم گریون میخوابم😔کوچولوی نازم نزار تو حسرت خوابیدن توبغلت بمیرم شب وروز لباسهات پیشمه واشک میریزم میدونی من هیچکسوندارم جزتو خدایاحداقل پسرموبهم برسون هیچ آرزویی ندارم پسر قشنگم مامانی داره میمیره از دوریت بخدا...بقران دارم دیوانه میشم کاش بمیرم واین دردونکشم پسرمممم🖤💔پسرم جووونم به فدایت خیلی میخوامت😭😭پسرم خیلی دوست دارم
helnaz۱۳۹۷ عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 12001 شمامروزعمل کنی فرداباندهاروازبینتون درمیارن راحت بابینی خودت نفس میکشی البته بینی من باندداشت که میگ ... بخدا یکی از دوستام اینقدر ترسوندم میگه تا ۲ هفته باید نشسته بخوابی و اصلا نمیشه از دماغ نفس بکشیو اینقدر گلوت خشک میشه
mamantofan99 عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 4557 ۱۸تومن از یه دکتر خوب پرسیدم ۱۲تومن پسرنازم😔 ازروزی که ازپیشم رفتی من مردم نمیدونم کجای🖤😭ازخدافقط تورومیخوام فقط تورو💔پسرنازم کجای دلم داره میترکه از دوریت 😭پسرم تقصیرمن نیست که وضع مالیم خرابه و وپولدارنیستم ببخش منوپسرم منوببخش توروخدا😭میدونی پسرم من میرم نظافت روزی۸۰پسرنازم من هرچی کارمیکردم فقط واسه توخرج میکردم وخواهم کرد خداشاهده من حتی برای خودم یه ادامس نمیخریدم چون تومهم بودی منوببخش که نتونستم بیشتر ازحد توانم کارکنم🖤🖤🖤💔💔💔پسرقشنگم من نتونستم۳ساله یه کاپشن واسه خودم بخرم چون تومهم بودی شکمت ولباس وپوشک بایدتهیه میکردم وتومهم بودی وهستی💔پسرم بشدت دلتنگتم دارم دق میکنم 😭😭💔کاش برگردی پیشم😭😭قول میدم دوبرابرکارکنم ونزارم کمبودی داشته باشی😔😔😔پسرنازم من هرروز وهرشب میرم سرکوچه به امیداینکه برق خونه بابات روشن بشه وبفهمم اومدی روستا🙂🙂پسرقشنگم هرشب باچشم گریون میخوابم😔کوچولوی نازم نزار تو حسرت خوابیدن توبغلت بمیرم شب وروز لباسهات پیشمه واشک میریزم میدونی من هیچکسوندارم جزتو خدایاحداقل پسرموبهم برسون هیچ آرزویی ندارم پسر قشنگم مامانی داره میمیره از دوریت بخدا...بقران دارم دیوانه میشم کاش بمیرم واین دردونکشم پسرمممم🖤💔پسرم جووونم به فدایت خیلی میخوامت😭😭پسرم خیلی دوست دارم
helnaz۱۳۹۷ عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 12001 اره بخدامنم مثل شمامیترسیدم وقتی عمل کردم باورم نمیشدحتی به منشی دکترگفتم بروعمل کن آخه اونم میترسید من واقعاااا میترسم و ارزومم هست که برم
_1dzhrw مدیر استارتر عضویت: 1398/10/08 تعداد پست: 4130 من پرسیدم ۱۲ دکتر خوب اگه نتیجه عملای قبلش خوبه اسم دکترو شهرتو بگو
mamantofan99 عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 4557 میگم چن وقته اگه دوسه هفته ای کبودیش بره میرم شهر دیگ عمل میکنم برمیگردم نمیخام استرس بکشم صورت من سفیدبوددوهفته طول کشیدتاکبودیهاش بره آخه بدن بابدن فرق داره شایدبراشماکمترباشه کبودیهاش پسرنازم😔 ازروزی که ازپیشم رفتی من مردم نمیدونم کجای🖤😭ازخدافقط تورومیخوام فقط تورو💔پسرنازم کجای دلم داره میترکه از دوریت 😭پسرم تقصیرمن نیست که وضع مالیم خرابه و وپولدارنیستم ببخش منوپسرم منوببخش توروخدا😭میدونی پسرم من میرم نظافت روزی۸۰پسرنازم من هرچی کارمیکردم فقط واسه توخرج میکردم وخواهم کرد خداشاهده من حتی برای خودم یه ادامس نمیخریدم چون تومهم بودی منوببخش که نتونستم بیشتر ازحد توانم کارکنم🖤🖤🖤💔💔💔پسرقشنگم من نتونستم۳ساله یه کاپشن واسه خودم بخرم چون تومهم بودی شکمت ولباس وپوشک بایدتهیه میکردم وتومهم بودی وهستی💔پسرم بشدت دلتنگتم دارم دق میکنم 😭😭💔کاش برگردی پیشم😭😭قول میدم دوبرابرکارکنم ونزارم کمبودی داشته باشی😔😔😔پسرنازم من هرروز وهرشب میرم سرکوچه به امیداینکه برق خونه بابات روشن بشه وبفهمم اومدی روستا🙂🙂پسرقشنگم هرشب باچشم گریون میخوابم😔کوچولوی نازم نزار تو حسرت خوابیدن توبغلت بمیرم شب وروز لباسهات پیشمه واشک میریزم میدونی من هیچکسوندارم جزتو خدایاحداقل پسرموبهم برسون هیچ آرزویی ندارم پسر قشنگم مامانی داره میمیره از دوریت بخدا...بقران دارم دیوانه میشم کاش بمیرم واین دردونکشم پسرمممم🖤💔پسرم جووونم به فدایت خیلی میخوامت😭😭پسرم خیلی دوست دارم
_1dzhrw مدیر استارتر عضویت: 1398/10/08 تعداد پست: 4130 صورت من سفیدبوددوهفته طول کشیدتاکبودیهاش بره آخه بدن بابدن فرق داره شایدبراشماکمترباشه کبودیهاش منم پوستم سفیده بینیمم تقریبا معمولی کبودی پوستم برا زخم و۔۔۔۔ دیر خوب میشه
helnaz۱۳۹۷ عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 12001 اگه نتیجه عملای قبلش خوبه اسم دکترو شهرتو بگو من هر کدوم از کاراشو دیدم واقعا زیبا بودن دیگه مشکل تنفسیو اینارو نمیدونم فقط از نظر ظاهری بدووون نقص و شیک حتی بینیهای گوشتی