2789
عنوان

کرم معجزه

6688 بازدید | 17 پست

سلام خانوما خوبین ببخشید ما همسایمون کرم دست ساز معجزه میفروشه ۱۲۰تومن منم سفارش دادم یکی اوردن ولی میترسم بزنم یه کرم با قوطی قرمز داخلشم کرمیه رنگش با دون دون سفید میتزسم پوستم بدتر بشه من چن تا جای جوش دارم ..... کسی تجربه ای در این مورد داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خریدم ولی دیدم تو نت چیزای بدی ازش گفتن.دوستم میزد یه مدت پوستش عالی شده بود.سفید و صاف ولی میگن پوستو نازک و حساس میکنه و اگه مصرفشو قطع کنی دوباره خراب میشه پوستت.من خودم ترسیدم استفاده نکردم

چی دیدی عزیزم میشه بگی😥

از این کرم نه چون اصلا اسمش تا حالا نشنیدم،ولی یه بار مطب دکتر پوست بودم،یه خانمی صورتش انگاری سوخته بود،عجیب،گفت از یه عطاری کرم گرفتم دستساز این بلارو سرم اورده

من خریدم ولی دیدم تو نت چیزای بدی ازش گفتن.دوستم میزد یه مدت پوستش عالی شده بود.سفید و صاف ولی میگن ...

اره دقیقا کساییی که میفروشن چن نفر از فامیلاشون استفاده کرده پوستشون مثل اینه سفید شده

من استفاده کردم واقعا پوست رو روشن و شفاف می‌کنه اما به مرور متوجه نازک شدن پوستم شدم طوریکه بعضی قسمت های پوستم رگ ها مشخص بود.بعد از قطع کردنش هم کم کم دوباره پوستم مثل قبل شد و دیگه اونطور شفاف نبود.

به نظر من اصلا استفاده نکن به جاش روتین مناسب پوستت رو تهیه کن.

ضدآفتاب،آبرسان،ضدلک،ویتامین سی،و قرص های مکمل کلاژن ساز