2777
2789
https://uupload.ir/files/i4f8_img_20210119_143409.jpg

چجوری غسل میکنی با اینا ؟؟؟اومدیم و خواستی دو کلمه قران بخونی 😑البته ببخشید نظر شخصیمه اخه اگه جنب شی غسلت درست نیس با اینا برا همین جنب میمونی😶

به یاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد...💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خب مهم نطافته که اوکیه اون

ن من نه نماز میخونم نه مذهبیم ولی از نجس بودن خوشم نمیاد ن صرف نظافت تو ذهنم مونده میگن غسل گردنت باشه بمیری نجس از دنیا رفتی 🙄 البته برا ماها که همچی به دمپاییمونه که لا فرق

خسته ام بسکه نوشتم ز فراقت جانا
 عه پ بیفتیم بمیرین نجس از دنیا میریم ...ریسکه که 😐

هییییسسسس..... الان قورت داده میشی ها😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
 ن من نه نماز میخونم نه مذهبیم ولی از نجس بودن خوشم نمیاد ن صرف نظافت تو ذهنم مونده میگن غسل گر ...

بله خب چی بگم من الان چهار ساله ناخنام کاشته

❤خوشبختی یعنی زندگی با عشق کنار دخمل خوشملمون❤
مبارکت باشه 

ببخشید کابل بودی ؟

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار
ببخشید کابل بودی ؟

ن هرات 

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
چجوری غسل میکنی با اینا ؟؟؟اومدیم و خواستی دو کلمه قران بخونی 😑البته ببخشید نظر شخصیمه اخه اگه جنب ...

بابانصف مملکت ناخنکارن و برای اون نصف دیگه میکارن شما به این بنده خدا کار دارین؟ شاید اعتقلد مذهبی نداره خب

اول شخص مونث