2777
2789
عنوان

سر دخترم😫😫

198 بازدید | 21 پست

خانوما بچم‌ از رو تخت افتاد با پشت سر و کمر و اینکه کف خونه سرامیک بود تقریبا ساعت ۲۲ و ۲۰دقیقه همون موقه گریه کرد و اروم شد و تا الان خوبه و هوشیاریش سر جاشه بنظرتون باید نگران باشم؟

یکم سوپ بدمش بخوره ؟ چون قبلا گفتن بچه بعد ضربه سر نباید معدش پر بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دو سالشه دیگه ازش بپرس بگو مامانی درد میکنه؟ حالت خوبه ؟ تو یه خط مستقیم مثل کناره فرش بخواه راه بره ببین تعادل داره ابم بهش بده نخوابونش یه ساعت ببین تهوع نداره. من دخترم مثلا حالت تهوع داشته باشه میگه مامان حالم بده دلم درد میکنه 

روانشناسی کودک
عزیزم دو سالشه دیگه ازش بپرس بگو مامانی درد میکنه؟ حالت خوبه ؟ تو یه خط مستقیم مثل کناره فرش بخواه ر ...

متاسفانه حرف نمیزنه الان ینی کلا زبونش در اون حد باز نشد ولی جاشو دست کشیدم درد نداشت.و اینکه بازم از تخت اومد بالا تونست

متاسفانه حرف نمیزنه الان ینی کلا زبونش در اون حد باز نشد ولی جاشو دست کشیدم درد نداشت.و اینکه بازم ا ...

اخی. اشکال نداره پس ببین راه میره. یه کار خنده دار کن ببین میخنده.اگه ضربه ببینه خطرناک باشه نمیتونه مستقیم بره و اینکه نمیتونه بخنده. کلمه بلوه بگه؟

روانشناسی کودک
اخی. اشکال نداره پس ببین راه میره. یه کار خنده دار کن ببین میخنده.اگه ضربه ببینه خطرناک باشه نمیتونه ...

اره اسمشو پرسیدم میگه میخنده  از اون موقه تالا کلی بازی کرده