2777
2789
عنوان

زبان انگلیسی

62 بازدید | 6 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر

من لیسانس مترجمی زبان دارم و دوره ی TTC (دوره آموزش معلم) رو گذروندم. 

کلاس های آنلاین برگذار میکنم و بصورت ویدیو و ویس کتاب های Let's go و Top notch رو تدریس میکنم .

البته گاها پیش میاد که نیاز باشه بصورت تماس تصویری با زبان آموز ارتباط داشته باشم و تدریس کنم یا امتحان بگیرم ...

اگر مایل هستید به یادگیری زبان خوشحال میشم کمکتون بکنم.

باعث افتخارمه که بتونم به شما عزیزان کمک کنم ..

سلام من میخوام یاد بگیرم و الان دارم با گوشی میخونم تا امتحان تعیین سطح بدم ولی خیلی دوس دارم یکم مشاوره بگیرم اگه لطف کنین کمکم کنید

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهتون درخواست دادم قبول کنید لطفا 

قبول کردم عزیزم🙏🙏

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود

چرا نمی تونم پیام بدم بهتون

بهتون درخواست دادم قبول کنید لطفا 

چرا نمیتونم پیام بدم بهتون میشه شما پیام بدید خیلی سعی کردم دوباره درخواست دادم گف شما دوستید ولی نمیتونم پیام بدم

چرا نمیتونم پیام بدم بهتون میشه شما پیام بدید خیلی سعی کردم دوباره درخواست دادم گف شما دوستید ولی نم ...

عزیزم بهتون پیام دادم و آیدی تلگرامم رو فرستادم 

اونجا راحت تر میتونم راهنماییتون کنم