2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

وای آره سوال منم هست  الان با شوهرم دعوام شد  نمیتونم تمرکز کنم درسمو بخونم

به خدا 

من سر ی موضوعی ناراحتم نمی تونم هیچی یاد بگیرم 

معلوم هم نیست کی حالم بهتر شه وقتم میره 

موندم چیکار کنم

منم مثل تو 😞😞 چه رشته ای کنکور میدی؟ 

کنکور انسانی دارم 

شما چی؟

غصه نخورید خدا بزرگه 

منو شما از اون دسته آدمایی هستیم که ناراحت باشیم هیچ کاری نمی تونیم بکنیم بچه ها گفتن الان بهترین راه اینه الکی هم شده بخونیم چاره ای نیست پشت کنکوری هستیم

کنکور انسانی دارم  شما چی؟ غصه نخورید خدا بزرگه  منو شما از اون دسته آدمایی هستیم که نا ...

دقیقا منم انسانی 

رشته خودم تجربیه ولی انسانی میخوام کنکور بدم 

5 ماهه عروسی کردم 

یه دعوای امشب کردیم کم مونده بود شوهرم از خونه بیرونم کنه 

شما تازه ازدواج کردی؟ 

سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات 🌹🌹🌹
دقیقا منم انسانی  رشته خودم تجربیه ولی انسانی میخوام کنکور بدم  5 ماهه عروسی کردم  ...

نه من ازدواج نکردم دوازدهمی هستم 

منم دوتا از برگه های امتحان ترممو عکس گرفتم برای معلم فرستادم اما اونو خونه جا گذاشتم  و نبردم مدرسه امروز متوجه شدم که تو خونه جا مونده مهلت ارسالش هم تموم شده و گفتن برگه هایی که ارسال نشه تصحیح نمیشه می خوام به معاونم زنگ بزنم اما به شدت از برخوردش می ترسم این موضوع ناراحتم کرده چند ساعتی درگیرش هستم که چی بگم چطور بگم و نمی تونم برم سر درسم