2777
2789
عنوان

استخوون های پای مرغو جدا کردم...

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 46 پست
قشنگ جدا کردم

آره فهمیدم 

اول فکر کردم نوشتی با استخون میکس کردی.

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واي خدا استخونش خوب نيست اون مايع ژله مانندش خوبه اونم براي غذاهاي مايع ن كتلت برو بريزش دور تا خو ...

بابا استخونشو که نریختم ژله های توشو ریختم

اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨
با توجه به جواب دوستان برام سوال شده استخون جدا کردی، اون پوستش رو میکس کردی یا خود استخوون می ...

استخوون که میکس نمیشه🙄

اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨
بابا استخونشو که نریختم ژله های توشو ریختم

ایشاللا رو جمله بندی و مطلب نوشتن خودتم یه کم کار کن عشقم.

از وقتی اومدم تو تاپیکت همش حس میکنم یه تکه استخون تو گلوم گیر کرده🥺

فک کردم استخون روکتلت میکنی

خانوم هستم
ایشاللا رو جمله بندی و مطلب نوشتن خودتم یه کم کار کن عشقم. از وقتی اومدم تو تاپیکت همش حس میکنه یه ...

اخه استخوون که میکس نمیشه 🙄

ایشاللا رو جمله بندی و مطلب نوشتن خودتم یه کم کار کن عشقم. از وقتی اومدم تو تاپیکت همش حس میکنم یه ...

شما عنوان رو یه بار دیگه بخونید🙄🙄🙄

گلم خیلی عالیه برای بدن مخصوصا بچه ها تو کتلت نریز شل میشه تو سوپش بریز یا کته میخوای بزاری براش بریز توش الان اونی که میکس کردی رو بزار یخچال حالت ژله ای میشه بعد اندازه قوطی کبریت ببر بسته بندی کن بزار فریزر تو غذاهای نی نی بریز نوش جون کنه

گلم خیلی عالیه برای بدن مخصوصا بچه ها تو کتلت نریز شل میشه تو سوپش بریز یا کته میخوای بزاری براش بری ...

ابشو جدا کردم فریز کنم برا توی کته یا خورشت سوپ نمیخوره زیاد من منظورم اون غضروفای مابین استخوون هاش بود