2777
2789
عنوان

بی بی چک

121 بازدید | 16 پست

سلام من روز۱۴انتقالم هست بی بی چک گذاشتم منفی شددرست هستش یاروز۱۶انتقالم ازمایش بدم؟کسی میدونه

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاالله بارداری گلم

ازروز۵که لک بینی داشتم یک روزهم گذشته ازوقتم یعنی مثبت میشه

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....

من  دیروز دو تا زدم مارک مدیکور هاله انداخت ولی امروز زدم مارک ونستلو منفی شد البته هفت روز قبل موعدم نظرتون کدوم درسته...انشالله شما هم باردار باشید

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

انشاالله بارداری فقط آزمایش بده. بی بی چک بنداز کنار بزار چند روز دیگه بگذره

سه شنبه روز۱۶هستش دکترم گفته ازمایش بدم نشون میده

ازروز۵که لک بینی داشتم یک روزهم گذشته ازوقتم یعنی مثبت میشه

سابقه تاخیر داری؟

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت
روز ۱۵ انتقال آزمایش بدین  و اینکه شما لکه هم دیدین انشالله باردارین و اون لکه هم مال لانه گزی ...

اره ازروز۵انتقالم لک میبینم خداکنه میرم ازمایش میدم

سابقه تاخیر داری؟

اره تنبلی تخمدان دارم میکروکردم

اره تنبلی تخمدان دارم میکروکردم

از انتقال زیاد اطلاعات ندارم

ان شاالله مثبته

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت
از انتقال زیاد اطلاعات ندارم ان شاالله مثبته

ممنون مرسی

من  دیروز دو تا زدم مارک مدیکور هاله انداخت ولی امروز زدم مارک ونستلو منفی شد البته هفت روز قبل ...

منم مدیکو دوماه پیش جوان زد دوتاش هاله انداخت،بعد از اون هرچی زدم منفی شد،دیگه از استرس بعد بی بی چک منفی،استفاده نمیکنم ،میترسم

انشالله که باردارین

ایشالا