2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چند روز پیش خواهر شوهرم گفت گیلیسیرین و با کمی ابلیمو قاطی میکنه میزنه دست و کف پاش میگف خیلی خوب بو ...

ایقد خشک میشه که خون میاد!!در صورتی ک خیلی کرم میزنم ،در این حد ک یه بار همکار مردم بهم گفت  دستات چرا ایقد خشکه!!!😑😑😑از خجالت آب شدم

ایقد خشک میشه که خون میاد!!در صورتی ک خیلی کرم میزنم ،در این حد ک یه بار همکار مردم بهم گفت  دس ...

اره دست خواهر شوهرمم اینطوریه همشم اگزما میزنه و همش بریده بریدست گیلیسیرنم امتحان کن ضرر نداره

تو این روزا هم همه از الکل استفاده میکنن ک خیلی پوستو خشک میکنه سرکارتم اگه میتونی دستکش دستت کن از ...

تو بیمارستان کار میکنم دیگه واویلاس از بس میشوریم بدتر شدم

کرم دست ثمین 

کرم ویتامین آ.د

وازلین.

آی ام امام رضایی😍.       خدایا هرچی دارم تو دادی شکرت به همه چیز   ❤  همیشه بهم  حواست هست .                         👼🏻👣❤ چند سال گذشت ولی هنوز نی نی نیومده. اما من به مهربونی خدا دلگرمم ومطمن و میدونم هروقت درست ببینه خلق بچم براش کاری نداره. پس ایشالله تا اونروز منتظر و با امید میمونم. مرسی خداجون که امام رضات روبه ما دادی. منت بزرگی سرمون گذاشتی. امام رضا روصداکن تا دست محبتش روببینی ! نا امیدت نمیکنه چون مهربونه !

منم این مشکل داشتم چون باردارم بودم رفتم دکتر و به من گفت روغن بچه بزن باور کنید اینقدر تاثیرش زیاد بود ک کل خانوادم روغن بچه خریدن میزنن دست و پاشون

نی نی مامانی من فقط سالم باشی 😍😍😍
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز