2777
2789
عنوان

قرص زینک پلاس و رشد مو

4733 بازدید | 27 پست

دوستان دکتر بهم گفته هر روز یک عدد قرص زینک پلاس بخورم اما یک دکتر دیگه بهم گفت هفته ای سه تا بخور ، اگه هر روز بخوری کم خونی میده

شما همچین چیزی شنیدید؟ من الان چیکار باید کنم نمیدونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که موهام از نصف هم کمتر شدن ، مث دم موش شده ، زینک فقط تونست جلو کچل شدن رو بگیره 😭😭😭 پرپشت نش ...

من زایمان کردم الان ۴ ماهه..دارم کچل میشم زینک فایده نداشت..یه مشت مو میشه بعداز شونه زدن

خدایا همسرم ودخترم درپناه خودت نگه دار مواظبشون باش..زندگی رو یکم واسمون راحت تر کن خدا..دعا کنین مشکلاتمون حل بشه😘
من که موهام از نصف هم کمتر شدن ، مث دم موش شده ، زینک فقط تونست جلو کچل شدن رو بگیره 😭😭😭 پرپشت نش ...

قطره سیلیکون واقعا عالیه. حاوی سیلیس و زینک،باعث تولید کلاژن میشه، مو ضخیم تر میشه و رشد مو بیشتر.‌و با شامپو های ضدریزش اثری عالی داره‌

قطره سیلیکون به اضافه ی شامپوهای ضدریزش کاملا ریزش حل می کنه

طرز استفادش چطوره

خدایا همسرم ودخترم درپناه خودت نگه دار مواظبشون باش..زندگی رو یکم واسمون راحت تر کن خدا..دعا کنین مشکلاتمون حل بشه😘
قطره سیلیکون به اضافه ی شامپوهای ضدریزش کاملا ریزش حل می کنه

شاپو چه مارکی؟ واقعا دیگه میخاستم ازته بزنم..خسته شدم

شاپو چه مارکی؟ واقعا دیگه میخاستم ازته بزنم..خسته شدم

قطره سیلیکون خوراکی هست. بستگی به سن و وضعیت خودتون داره. ۵ قطره صبح ۵ قطره شب. حتما باید دو ساعت قبل خواب باشه.‌و در طی مصرف این قطره خوردن لبنیات ممنوع هست. بهتره نخورین تا جذب شه. و بعد هم شامپوهای ضدریزش هم که با مشاوره میگیم کدوم خوبه و طرز مصرفشون هم بهتون میگیم.