2789
عنوان

دیوونه شدم دیگ

201 بازدید | 17 پست

اگ بچم بود الان ۸ ماهم بود الان خوب بود تو شکمم باشه نه زیر خاک خوب بود واسش سیسمونی بخرم نه ک شبو روز کابوس ببینم و گریه کنم خسته شدم این درد بیشتر از صبر و طاقت من‌بود مگه نمیگن خدا ی دردی ک‌میده صبرشو تو طرف میبینه ولی من ک صبر نداشتم داغون شدم دیگ از این بیشتر داغون بشم خدارو خوش نمیاد ...حالم بده ای خدا من دردمو کجا ببرم دردمو ب کی بگم 😭😭😭😭

ای کاش حالا ک بچمو گرفتی حداقل مشکل نداشت حداقل سالم بود ک بتونم راحت باردار بشم نه با دردسر ن با استرس 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

عزیزم گریه نکن آروم باش، حالتو درک میکنم خیلی سخته ان شاء الله اینبار اقدام کنید مثبت میشه و میمونه براتون

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عزیزم بهش تکیه کن تا صبر بدع بهت نه گلایه درد صختیه اما جاعه کوچولوت از ما بهترع گناهی نداشته و جاش توعه بهشته خیلی از جاعه الان منو تو بهترع مرگ پایان نیصت شروع پرابهت یه چیز فنا ناپذیرع ناراحت نباش همه چیز درصت میشه

بیاید ادماعه قشنگیـ باشیمـ :)                                   خدامو دوص دارم :)                                                  دور و نزدیک از دین:)                                               ی رفیقـ عع که گیر کردم و دصتمـ و گرفته:)                   دیه ی آدم چقدع:)                                                    صی ۱۰۰میلیون؟:)‌                                                    آخه کدوم رفیقمـ صی۱۰۰میلیـــون بهم قرض دادع :)    کهـ قد خدام بخوامش؟:)                                          کدومشون فحش دادمش...بد کردم بش...یادم رفته کهـ هصد و باز هوامو داشتع؟:)                                   نمیدونم کیهـ یا چه شکلیهـ ولی میدونم اونی که ی ذرع از عشقش رو در ما دمید و اینجوری عاشق شدیم خیلی قشنگـ ترع از این حــرفا:)                                         خلاصه کوچیکتیمـ اوص کریمـ :)
عزیزم گریه نکن آروم باش، حالتو درک میکنم خیلی سخته ان شاء الله اینبار اقدام کنید مثبت میشه و میمونه ...

ای کاش بدون‌دردسر باردار بشم دلم‌نیمخواد ازمایش ژنتیک بدم ..دکترا حرف از تخمک اهدایی میزنن دلمو خالی میکنن

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

من بعد یه سقط بچه دار شدم خدا تموم چیزاش رو حکمته،شاید افتادم تو شهر غریب ولی خدا مثل یه پدر و مادر مهربون مواظبم بود تا خیلی اشتباهات رو انجام ندم

آغوش خدا بازم برات بازه،رو شونه خدا سر بذار تا خودش آرومت کنه😞😞😞

یه مدل دوستت دارم هست که گفته نمیشه                فقط فهمیده میشه                                           بهش میگن:                                       دوستت دارم واقعی    
من بعد یه سقط بچه دار شدم خدا تموم چیزاش رو حکمته،شاید افتادم تو شهر غریب ولی خدا مثل یه پدر و مادر ...

خداروشکر...من تو ۶ ماهگی ختم بارداری دادن بخاطر مشکل مغزش فقط میگم خدا ای کاش سالم بود ای کاش استرس آینده و بعدیو نداشتم 

منم اگه دوقلوهام بودن عید دوسالشون میشد سیسمونیشون موند بدون اینکه حتی یه بار لباس تنشون کنم یا بغل بگیرمشون اونم بعد چهار سال دوندگیو با ای یو ای باردارشدن 😔💔

ای کاش بدون‌دردسر باردار بشم دلم‌نیمخواد ازمایش ژنتیک بدم ..دکترا حرف از تخمک اهدایی میزنن دلمو خالی ...

ان شاء الله ب حق امام حسین باردارمیشید بدون دردسر 🥰😘

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
خداروشکر...من تو ۶ ماهگی ختم بارداری دادن بخاطر مشکل مغزش فقط میگم خدا ای کاش سالم بود ای کاش استرس ...

ما هم بعد سقط فکر میکردیم بچه دار نمی‌شیم ولی خدا بهمون یه دختر داد،تو شهر قم دوسال زندگی کردیم ،سرکار میرفتم اونجا یه همکار داشتم ماه اول  بعد ازدواج حامله شد اومدم خونه با چشمای اشکی و دل پر ازگلایه رفتم حرم حضرت معصومه (ع)

گفتم چجوری شد که دختری که ده سال قلیون می‌کشه ماه اول حامله شده ولی من بعد ۵سال نه؟

غافل از اینکه همون ماه ،ماه اول بارداری م بود و خودمم حامله بودم

از ته دل به ائمه متوسل شو و منتظر باش انشالله خدا یه نینی سالم و صالح بهت میده🤗🤗🤗🤗

یه مدل دوستت دارم هست که گفته نمیشه                فقط فهمیده میشه                                           بهش میگن:                                       دوستت دارم واقعی    
منم اگه دوقلوهام بودن عید دوسالشون میشد سیسمونیشون موند بدون اینکه حتی یه بار لباس تنشون کنم یا بغل ...

بمیرم واسه دلت میدونم چ حالی داری..میدونم خیلی سخته ها ولی وقتی بچتو از دست میدی ک‌ مشکلم داشته سختیش بیشتره واسه بعدیت ما با شوهرم فامیلیم 

بمیرم واسه دلت میدونم چ حالی داری..میدونم خیلی سخته ها ولی وقتی بچتو از دست میدی ک‌ مشکلم داشته سختی ...

خدانکنه دورازجونت ...من اصلا نتونستم باهاش کنار بیام دوسال گذشته فقط براشون گریه میکنم اصلا نمیتونم خوشحال باشم قید بچه رو زدم ولی دلم برای همسرم میسوزه خیلی تو بارداری کمک میکرد خیلی خوشحال بود داره پدر میشه تو اسمونا بود اون روزا ...برو ازمایش ژنتیک بده ایشالله که مشکلی نباشه 

خدانکنه دورازجونت ...من اصلا نتونستم باهاش کنار بیام دوسال گذشته فقط براشون گریه میکنم اصلا نمیتونم ...

میفهمم چی میگی ..من شوهرم همش تو بارداری میگفت پسرم دنیا بیاد سوار موتورش میکنم ذوق کنه روزی ک بچمو دادن ببریم واسه نمونه برداری شوهرم با موتور رفت میگفت آویزونش کرده بودم جلو موتور نابود شدم همش گریه میکردم ک پسرم میخواستم سالم باشی سوارت کنم نه اینجوری..خیلی سخته خداروشکر ک شما مشکل نداشته بچه هاتون میتونی راحت باردار بشی حتما تحت نظر اقدام کن..من میگم تا خدا جاشو با بچه سالم‌پر نکنه آروم نمیشم حالم خوب نمیشه حالا هر کاری بکنم تفریح برم تو جمع باشم حالم خوب نمیشه ...گرونه ازمایشای لعنتی ک اونم میگن ۵۰ ۵۰ قابل تشخیصه تو ایران بخاطر دستگاه هاشون اگ بخوایم بفرستیم آلمان دکتره گفت ۵۰ میلیونه هزینش ولی ۶۰ درصد توان تشخیصشونه 

میفهمم چی میگی ..من شوهرم همش تو بارداری میگفت پسرم دنیا بیاد سوار موتورش میکنم ذوق کنه روزی ک بچمو ...

اخی الهی بمیرم چه سخت بوده اون لحظه 😔😔پول میاد ولی جونو نمیشه برگردون ایشالله که مشکلتون حل میشه باز شما بچه میخوای من اصلا حس مادری تو وجودم کشته شده 😪منم ازمایش سلفری دادم دوسال پیش دوتومن شد سالم بودن امروز تولدم شوهرم برام کادو داد ورفت سرکار از انوقت دارم گریه میکنم که چرا من نتونستم براش کاری کنم حتی نتونستم پدرشدنو بهش هدیه بدم 

اخی الهی بمیرم چه سخت بوده اون لحظه 😔😔پول میاد ولی جونو نمیشه برگردون ایشالله که مشکلتون حل میشه ب ...

اره ولی باید پول باشه اخه ک ادم ازمایش بده بدبختی میگن ی سری مشکلا ژن خاص داره ک مثلا همونو فقط بررسی میکنن ولی مشکل ما ژن خاص نداره باید کل ژنو بررسی کنن..اره حس مادر شدن دارم ولی پر از نگرانی و ترسم