2777
2789
عنوان

مردم از بی پولی

154 بازدید | 11 پست

چکارکنم بتونم پول دربیار حتی شده ماهی دویست تومن،هیچ‌سرمایه ای ندارم چکار کنم اینقد قسط داریم شوهرم دیگ‌نمیرسه بمن پول بده بقران ده هزارتومنم ندارم الان یه پیشنهادی یه چیزی،بیرون‌نمیتونم برم‌کار کنم دوتا بچه یکساله دارم

سلام دوست قشنگم اگر میشه برای مشکلم یه صلوات بفرست،تا با دعای شما مشکلم حل شه و مریضیه خطرناکی نباشه بمونم بالاسر بچه هام واینکه حالا که شوهرم خودش اعتراف کرده و پشیمونه دیگه واقعا بهم خیانت نکنه   التماس دعای فراوان

تو خونه نمیشناسم

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه هنرهایی داری

جز حرص خوردن غصه خوردنو افسرده شدن و فکر کردن ب کارای شوهرم هنر دیگه ای ندارم

سلام دوست قشنگم اگر میشه برای مشکلم یه صلوات بفرست،تا با دعای شما مشکلم حل شه و مریضیه خطرناکی نباشه بمونم بالاسر بچه هام واینکه حالا که شوهرم خودش اعتراف کرده و پشیمونه دیگه واقعا بهم خیانت نکنه   التماس دعای فراوان

اسکاچ بافتن 

خیاطی

سبزی پاک کردن 

ترشی درست کردن 

تایپ

از اینجور کارا اگه بلدی انجام بده

شوهرت حقوقش چقدره اگه.دوست داشتی بگو

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
جز حرص خوردن غصه خوردنو افسرده شدن و فکر کردن ب کارای شوهرم هنر دیگه ای ندارم

من خودم نرفتما .اما برو تو شرکت نفیس هم محصولات بفروش هم زیرمجموعه ببر .من خودم حوصلشو ندارم

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
اسکاچ بافتن  خیاطی سبزی پاک کردن  ترشی درست کردن  تایپ از اینجور کارا اگه بلدی ا ...

هشت تومن،تقریبا هفتو‌خورده ای دستش میاد،ولی دوقلو دارم قسط داریم شیر خشک‌ پوشک چیزای دیگ ب اضافه قسطو‌خرجای دیگ

هشت تومن،تقریبا هفتو‌خورده ای دستش میاد،ولی دوقلو دارم قسط داریم شیر خشک‌ پوشک چیزای دیگ ب اضافه قسط ...

انشاالله که زودتر قسط هاتون تموم میشه.حقوق شوهرم کلا ۳تومنه با اضافه کاری دعاکن شوهرمنم یهکار خوب پیداکنه

چقدر ماهی قسط دارید

درماه یکو‌پونصد شیرو پوشک‌میشه،پنج تومن قسط میره،بقیش خرجای دیگ‌مثلا هرماه ماشین داره خراب میشه،ماهی هشصد کرایه خونه و.....