2777
2789
عنوان

یبوست 😳

452 بازدید | 18 پست

دوستان با یبوست چیکا کنم ؟ هرچی هم میخورم بازم یبوست شدید دارم حدودا یک هفتس ، ممکنه از خرمالو باشه ؟؟ 🤔 من کلا تو زندگیم یبوست اینجوری نشده بودم ، خدا صبر بده ب یبسا 😕

خدایا شکرت💜

سالهاست با این درد زندگی میکنم😔

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

منم...

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوست عزیز 

من همین مشکل رو دارم همیشه به خاطر آب و هوای خشک و کم آبی بدنم،آب زیاد بخور خیلی زیاد

انجیر رو خیس کن و بخور،آلو خیس کن و بخور ترشک و لواشک و سیب خیلییییی خوبه

از روغن زیتون هم غافل نشو هم خوردنش هم استفاده موضعی

اخه من یک هفته اینجوری شدم ، کلا هیچوقت روده هام خشک نبوده ، 

خب ببین چی خوردی که باعث یبوست شده نخور دیگه گل سرخ با ماست انجیر خیسانده تو اب و خاکه شیر با اب ولرم بخور

خودت باش چون تو یکی از بهترین نقاشیای -خدایی-🦋❤❤❤
یه لیوان بزرگ آب گرم با کلی خاکشیر مخلوط کن نباتم بنداز داخلش بخور و یکم راه برو 

چای نبات خوردم ، کره عسل ولی فایده ای نداش 😢 فعالیتم زیاد دارم اما دو کیلو چاق شدم تو این یکی دو هفته ، من اصلا تاحالا یبوست نشده بودم

خدایا شکرت💜
خب ببین چی خوردی که باعث یبوست شده نخور دیگه گل سرخ با ماست انجیر خیسانده تو اب و خاکه شیر با اب ولر ...

خرمالو خوردم فقط ، دوکیلو هم چاق شدم ، اوکی عزیزم مرسی

خدایا شکرت💜
چای نبات خوردم ، کره عسل ولی فایده ای نداش 😢 فعالیتم زیاد دارم اما دو کیلو چاق شدم تو این یکی دو هف ...

اگه دیدی اثر نداشت و خیلی اذیتی حتما از داروخونه شربت انجیر بگیر بخور زود خوب میشی

فقطط آبجوش نبات من نتیجه گرفتم 

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 
سلام ممنون عزیزم من یک هفتس اینجوری شدم 😢

خیلی درد بدیه میفهمم

اینایی که گفتم رو بخور و هرجوری میتونی آب بخور آب آب آب

سعی کن ورزش کنی تا عضلات محل دفع قوی بشن که اذیت نشی