2777
2789
عنوان

کاشت ابرو

1943 بازدید | 14 پست

دوستان من کاشت ابرو تو کلینیک رز انجام دادم دیگه خود دکتر روحانی کار انجام نمیده و دست کار آموز میده تا یاد بگیرن و ریزش زیاد داره و سیخ سیخ میشه اصلا نرید

ممنون اطلاع دادی گلم

دوستان تاپیک های ایشون رو نگاه کنید 33 تا تاپیک زده و بیمارستان عرفان رو تبلیغ کرده در مقابل تخریب رز 

حالا به چه دلیل نمیدونم 

اما همکار من یک سال پیش اگر اشتباه نکنم، پیش دکتر روحانی کاشت انجام داد والا من خوشم اومد انقد تمیز بود کارشون 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلینیک رز؟مشهد؟

نه تهرانه عزیزم... 

من خودم نرفتم چون ابرو همکارمو دیدم می گم.. چون خودم قصد دارم بعد از کرونا کاشت انجام بدم داشتم تحقیق می کردم 

تعجب کردم یکی داره انقد بد میگه ..

نه تهرانه عزیزم...  من خودم نرفتم چون ابرو همکارمو دیدم می گم.. چون خودم قصد دارم بعد از کرونا ...

آها چون گفتید دکتر روحانی کلینیک آبنوس هم دکتر روحانی کاشت ابرو انجام میده من انجام دادم خیلی راضی ام

یه عمره رو صورت من خنده قاچاقع

سلام خانوما میخواستم از تجربه ام بگم من خیلی تحقیق کردم همه از کار خانوم الیزا تو کلینیک رز تعریف میکردند منم رفتم وقت گرفتم بهم نگفتند که اون خانوم از رز یکساله رفته و برا خودش کار میکنه منو زیر دست یه خانومی خوابوندن اول الیزا صداش میکردند بعد همکاراشون صوتی دادن نسترن صداش کردند وقتی هم اعتراض کردنم که مگه شما الیزا نیستید کلی سر من داد زد که خسته شدم همه میخوام الیزا کارشونو انجام بده الیزا از اینجا رفته خلاصه کلاه برداری بود من به امید الیزا رفته بودم اونجا ابروهام مثل جغد شاخ دار شده سیخ سیخی و زشت با شوهرمم همش درگیرم چون مخالف کاشت بود این تاپیک و امروز اتفاقی دیدم دیدم شماره الیزا رو گذاشتن خیلی دلم سوخت که زودتر شمارشو پیدا نکردم خلاصه گول نخورید مثل من

کلینیک رز انصافا خوبه خواهر من کاشت کرده طبیعی و زیبا شده حتی عکس ابروهای خواهرمم تو پیج اینستاگرامش ...

عزیزم من بخوام عکس ابروهای خواهرتون و ببینم امکانش هست پیجشونو داشته باشم ؟ کلینیک رز صادقیه انجام دادند ؟ پیش کدوم شخص ؟