2777
2789
عنوان

چرا خب... چرا من

174 بازدید | 22 پست

سلام خداجونم... خدا مگه منو نمیبینی.. هااا... خدا مگه صدامو نمیشنوی.. خو چرا خوشحالم نمیکنی.. چرا... همش دوس داری اشکمو ببینی... خو ی بار خنده مو ببین... ببین دارم مامان میشم.. خدا شکرت.. ولی حالم بده... بندت داره دیوونه میشه آقا اصلا من بچه نمیخام پسرمو بده برم.. آره همون پسری ک ازم گرفتیش 6 ماهم بود ب دنیا اومد نموند.. آره   پسرمو بده برم... حالم بده... بابا تا کی منتظرم بمونم بس نیس آقا 5 روز عقب انداختم.. تست زدم.. منفففففی... آقا من نمیخوام.. پسرمو بده... بده دیگ... آقا بزارش دوباره تو دلم مراقبشم... قول میدم تا تهش باهاش باشم.... آهای خدا... چرا نمیشنوی  خدا جونم فردا دوباره میخام تست بزنم.. جان من.. جان من.. تورو ب آقا صاحب زمان.. تو رو ب مادرم فاطمه زهرا دیگ مثبت بشه   خدا من چیز دیگ ای ازت نمخاااااااااام      آخه چرا برعکسه   برام دعا کنین

انقڋ فریاد هامو ط خوڋم ریختمـ ڪه بهـ چشام نڱاه ڪنی ڪٓر میشۍ  

الهیدورت بگردممم الهی خدا نگاهت کنه عزیزمم

ماه راگم نکنی...! جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک( صلوات)( اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری س) (ظهورنزدیک است ان شاءالله ) به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) بپیوندید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

100 تا صلوات برات میفرستم.فقط صبور باش 

ماه راگم نکنی...! جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک( صلوات)( اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری س) (ظهورنزدیک است ان شاءالله ) به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) بپیوندید
خداصبرت بده عزیزم😥ماآدما حکمت خدارو نمیفهمیم ولی خدا همیشه خوب بنده هاشومیخاد

خوبی و خوشحالی من ب اینه ک فردا بیبی مثبت شه

انقڋ فریاد هامو ط خوڋم ریختمـ ڪه بهـ چشام نڱاه ڪنی ڪٓر میشۍ  
ممنون منم میخوام یکی بگیرم میتونم حرف یادش بدم از تو اسمون ها تله گذاشتم

اره باید مرتب باهاش حرف بزنی، شش ماهه بشه حرف میزنه، بعد اون دیگه یاد نمیگیره، میگیره اما کم

نمیدونم تله یا نه

اینو همسرم خرید، جوجه بود خودم بزرگش کردم، چون کوچیک بود غذاشو خمیر میکردم میزاشتم تو دهنش

مثه بچه باید بهش برسی

https://uupload.ir/files/1w9o_screenshot_۲۰۲۱۰۱۲۴-۱۲۳۶۳۴.png

من با کسانی خندیده ام که وحشتناک ترین چیزها را درمورد من گفته اند و فکر میکنند من نمیدانم ...