2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رمان های توسکا و روزهای بارونی و یدونه ک اسمش یادم نی ادامه قرار نبوده

رمان های م.مودب پور مثل یلدا و پریچهر 

از اول از زیر صفر دوباره میریمش 😎نیسم اهل موندنی ک بو خدافظی میده😏تا یه تکونی ندی دعا نمیگیره 👐یه نمه سنگین بریز دیگه دوتا ببینیمت😏👐قبل اینکه بری ببین برای چی میری🚶به چی قراره برسی ک پاش همه چیتو میدی😏نمیخام ببینم رفتی و تهش پیچیدی😐یه روز بلاخره اوضاع خوبو همه میبینیم!😏           _shayea/

اسطوره

به من بگو لیلی

جدال پرتمنا

دختربد پسربدتر

دختری هستم از دیار خندان 👀  💫پیانیست💫  گیتاریست💫 💫نقاش💫   🌱در حال یادگیری اسکیت برد🌱   لطفا برای سلامتی پدر و مادرم و فامیلام یه صلوات بفرست👀

جرعت حقیقت

تو ک میدونستی

اسطوره

همگناه 

ملکه جهنمی پسر دوزخی

تقلب

از اول از زیر صفر دوباره میریمش 😎نیسم اهل موندنی ک بو خدافظی میده😏تا یه تکونی ندی دعا نمیگیره 👐یه نمه سنگین بریز دیگه دوتا ببینیمت😏👐قبل اینکه بری ببین برای چی میری🚶به چی قراره برسی ک پاش همه چیتو میدی😏نمیخام ببینم رفتی و تهش پیچیدی😐یه روز بلاخره اوضاع خوبو همه میبینیم!😏           _shayea/
به من بگو لیلی رو نخوندم چطوره 

یه مورد یک پزشکه که مشکلات خانوادگی و شخصی داره و به همین دلایل بهش اجازه ی جراحی نمیدن و ارجاعش میدن به یک روانشناس 

که اون روانشناس وارد زندگی دکتر میشه و راز هایی آشکار میشه...

قشنگه

دختری هستم از دیار خندان 👀  💫پیانیست💫  گیتاریست💫 💫نقاش💫   🌱در حال یادگیری اسکیت برد🌱   لطفا برای سلامتی پدر و مادرم و فامیلام یه صلوات بفرست👀