2777
2789
عنوان

کیف میکنی دنیا؟!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 2396 بازدید | 83 پست
رفتیم ولی چه رفتنی .از اول تا آخر بغض داشتم.

الهی... همسرت چیزی نگفتن؟

چشم آهویی🌹❄❄خوب می‌دانم تحمل کردن من ساده نیست این که پایم مانده‌ای، عاشق نوازی می‌کنی .🌹🌹من تا پایان عمرم به این می‌اندیشم؛"زنی که عشق را می‌پذیرد، تا چه اندازه بی دفاع می‌گردد!!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باهاش بحث نکردم. بنده خدا مثلا تولدش بود.

دیگه باید ساخت با اخلاقاشون.... 

چشم آهویی🌹❄❄خوب می‌دانم تحمل کردن من ساده نیست این که پایم مانده‌ای، عاشق نوازی می‌کنی .🌹🌹من تا پایان عمرم به این می‌اندیشم؛"زنی که عشق را می‌پذیرد، تا چه اندازه بی دفاع می‌گردد!!!

خداروشکر ک مصطفی حرفاتو شنید...عزیزم قدرش رو بدون امیدوارم که همیشه زندگیتون گرم باشه و خوشبخت باشید

🌸 تاپیک صلوات 🌸                                       اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم⁦❤️🌱
خداروشکر ک مصطفی حرفاتو شنید...عزیزم قدرش رو بدون امیدوارم که همیشه زندگیتون گرم باشه و خوشبخت باشید

ممنونم گلم 😘

درسته ولی بعضی وقتا کم میارم😔 شما چه خبر؟ رفتار آقا مصطفی درست شده؟

اره اسم محمدو گفتم ازاین رو به اون رو شد.... به من چیزی نمیگه ولی معلومه تو سرش برنامه داره واسش

اره اسم محمدو گفتم ازاین رو به اون رو شد.... به من چیزی نمیگه ولی معلومه تو سرش برنامه داره واسش

آقایون میدونن چطوری با هم کنار بیان.همینکه بهت شک نداره و باهات خوب شده عالیه. راستی نگار جان راجع با عوض کردن تیپت با آقا مصطفی حرف زدی؟

آقایون میدونن چطوری با هم کنار بیان.همینکه بهت شک نداره و باهات خوب شده عالیه. راستی نگار جان راجع ب ...

نه هنوز حرفی نزدم نمیدونم چه واکنشی نشون میده... نمازامم قایمکی میخونم بعضی وقتا زود بعضی وقتا دیر ... که نبینه نه اینکه مانعم بشه نه، فقط خجالت میکشم نمیدونم چرا .

ببخشید میپرسم شوهرت نماز میخونه؟

نه اعتقادی به نماز نداره. ولی حقیقتا ادم خوبیه همه جوره اطرافیانش قبولش دارن.

نه اعتقادی به نماز نداره. ولی حقیقتا ادم خوبیه همه جوره اطرافیانش قبولش دارن.

هرکسی یه اعتقادی داره.میخواستم بگم اگه نماز میخونه با هم بخونید که نشد.ولی با تعاریفی که شما ازش کردین فک کنم از تصمیمت استقبال کنه.

هرکسی یه اعتقادی داره.میخواستم بگم اگه نماز میخونه با هم بخونید که نشد.ولی با تعاریفی که شما ازش کرد ...

میدونی من نمیخواستم اینجا بگم ولی پدرم آدم مذهبی هستش نماز اول وقت و حافظ قرآن و.... ولی من از بچگی شاهدخیانتهاش به مادرم بودم.علاوه بر خیانت ،بد دهن و پرخاشگر بود خیلی کتکم میزد چون من میدیدم یا متوجه صحبتهای زشت و ناجورش با خانمای غریبه پشت تلفن میشدم. من از مذهب و آدم مذهبی خوشم نمیومد و ذهنیت خوبی نداشتم.بعدشم که محمد مذهبی بود و با خودم گفتم شاید بابام اینجوره همه مذهبیا بد نباشن. بعدش محمدم تو رفتارش تناقض بود مذهبی بود ولی دنبال دختری مث من که اصلا روسری و حجاب برام معنا نداشت بود.... هیچوقت از مصطفی درمورد مذهب نپرسیدم . من الان تو جمع خانوادگی حجاب ندارم البته فقط شال سرم نیست ولی لباس مناسب میپوشم.

هرکسی یه اعتقادی داره.میخواستم بگم اگه نماز میخونه با هم بخونید که نشد.ولی با تعاریفی که شما ازش کرد ...

مصطفی هیچ کاری با تصمیماتم نداره خصوصا مذهب و حجتب رو یه چیز شخصی میدونه البته از نوع متعارف