2777
2789
عنوان

یه سوال شخصی

170 بازدید | 9 پست

ببخشید خانوما من پریود میشم بیشتر وقتا اصلا خونریزی وقتی نمیرم توالت ندارم . یعنی پدم ممکنه تا چند ساعت تمیز بمونه و هیچی نیاد ولی وقتی میرم دستشویی گلاب به روتون تا میشینم کلی خون ازم خارج میشه بیشترم به صورت لخته ای. البته همیشه اینجوری نیستم بعضی پریودام اینجوریه . مثل الان . اصلا پدم کثیف نمیشه یا اگع بشه خیلی کم . ولی وقتی میرم دستشویی کلی میاد . روز دوممه

ببخشید انقدر واضح توضیح دادم 

مشکلی وجود نداره ؟؟ طبیعیه ؟ یا اینکه خطرناکه

۱۹ سالمه مجردم

وزن 

طبیعیه عزیزم

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بله چاقم هستم

نمیدونم مشکل هست یا نیس

ولی توی پریودی فعالیت سبک مثل پیاده روی داشته باش،باعث میشه خونریزی بیشتر بشه ،من وقتی یه جا میشینم چیزی نیس بعد که بلند میشم زیاد میشه

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..

عه چه شباهتی منم روز دومم😂✋🤭

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃