2777
2789
عنوان

زنگ بزنم چی بگم؟

232 بازدید | 21 پست

همکارشوهرم که یه چند باری رفت وامد داشتیم خانوادگی ،خواهرزنشون فوت شده من زنگ بزنم چی بگم به خانومشون؟خیلی صمیمی نیستیم.بی اندازه سخته براشون فقط 22سالش بوده 

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببین اگه رفت و آمد دائم دارین آره زنگ بزن ولی اگه نه صرفا یکی دو بار به اصرار شوهرت اومدن اجباریم نیست بگو همسرت زنگ بزنه به شوهرش تسلیت بگه بعد گوشیو بده تو با خانومش صحبت کنی اگرم خودت میخوای زنگ بزنی فقط بگو تسلیت میگم غم آخرتون باشه خدا رحمت کنه و اینا

یا هم به خانومش زنگ بزن بگو خبرو شنیدم ناراحت شدم زنگ زدم برا عرض تسلیت و ... ازاین حرفا

بابا ب دوست شوهرم نمیخام زنگ بزنم که،میخام به خانومش زنگ بزنم

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم

بگو سلام عزیزم خبر و از همسرم شنیدم خیلی ناراحت شدم تسلیت میگم بهتون،خدابیامرزتش،غم بزرگیه خدابهتون صبر بده،از این جور چیزا

من ک خودم از تلفنی حرف زدن متنفرم

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢
باید تسلیت بگی اگه خانوادگی رفت و امد داشتید زنگ بزن 

اره ولی جی بگم خجالت میکشم ازخانومشون چی بگم بهشون

ببین اگه رفت و آمد دائم دارین آره زنگ بزن ولی اگه نه صرفا یکی دو بار به اصرار شوهرت اومدن اجباریم نیست بگو همسرت زنگ بزنه به شوهرش تسلیت بگه بعد گوشیو بده تو با خانومش صحبت کنی اگرم خودت میخوای زنگ بزنی فقط بگو تسلیت میگم غم آخرتون باشه خدا رحمت کنه و اینا

حضوری برو هی بزن تو سر وه وه وه وه  عزیزوووووممممم 👍😀😀❤    

حضوری نمیشه که یه شهردیگه ان و کرونا

ببین اگه رفت و آمد دائم دارین آره زنگ بزن ولی اگه نه صرفا یکی دو بار به اصرار شوهرت اومدن اجباریم نی ...

اهان مرسی ممنونم