2777
2789
عنوان

کیا تا حالا رفتن کما؟!

494 بازدید | 28 پست

میشه برام تعریف کنید چجوری بود؟!☺️💗 فقط اگه وحشتناکه نگید😢♥️

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@eshqbpayanm  ایشون کلا تو کماست  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

✋🏻توپ بسکتبال خورد پس کلم سه هفته تو کما بودم

تعریف کن

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
دختر من دوهفته بود بچس نمیتونه تعریف کنه 

الهی بمیرم 

داستانشو خوندم 

خدارو شکر که بخیر گذشت الان چطورن؟

خداجون واسه همه نعمت هات سپاس گزارم.                                                       
تو سالن ورزشی بودیم، من ورزشم دفاع شخصی بود بخاطر اینکه داشتن باشگاه رو درست میکردن اجبارن بردنمون س ...

نه ببین بعد تو کما چه اتفاقی افتادو بگو

تو کما هیچ اتفاقی نیفتاد.. فقط هر ازگاهی خیییییلی صدای ضعیف گریه بابامو میشنیدم، سمت چپم هم بود، مثل اینکه دستمو هم میگرفت ولی من متوجه نمیشدم، اما جس اضطراب و دلشوره رو حس میکردم، یعنی میفهمیدم الان دارم میترسم.. هیچ خوابی هم ندیدم فقط یه بار یادمه لوله ک از تو دهنم کشیدن بیرون سوزش تو گلوم حس شد، یه سوزش خیلی خیلی شدید اما اصلا توان اینکه بخام بگم. نکنین یا هرچیز دیگه ای رو نداشتم

خودم لغو کاربری زدم