2777
2789
عنوان

اندکی تلنگر!

138 بازدید | 11 پست

⚠️.حتما بخوانید....

زکریای رازی آمد و رفت!

انیشتین آمد و رفت!

فروید آمد و رفت!

استیو جابز که به نوعی پدر تکنولوژی نوین بود هم آمد و رفت!

بیل گیتس هم درحال رفتن است!

اما هنوز در خانواده وهمسایگی ما

مادری اسپند دود می کند تا فرزندش چشم نخورد! پدری گوسفند می‌کشد ونذری می‌دهد تا ظلمش بخشیده شود! مادربزرگ در انتظار معجزه است تا مشکلش حل شود! دایی‌ام برای پاک کردن مال خود، بخشی از دارایی خود را خرجی میدهد ولی خواهر و خواهر زاده‌هایش که حقشان را خورده همه دندان پوسیده دارند. پدر بزرگم وصیت کرده تا دارایی خود که یک منزل ۱۰۰متری کهنه ساخت است را بفروشند و برای او نماز و روزه بخرند ، در حالیکه پسران و دختران و نوه‌هایش از گرسنگی ناله میکنند! خاله بیسوادم هر روز هزار تومان به صندوق صدقات واریز می کند تا جهنم ناشی از ظلم به عروس و بچه هایش بخشیده شود. عمه ام برای درمان آرتروز به دعانویس و رمال متوسل می‌شود! پسری پشت ماشینش می نویسد: بیمه قمر بنی هاشم وبه دختران متلک می‌گوید! هنوز برای ازدواج وتصمیم گیریهای مهم استخاره می‌کنند! در دانشگاهها پایان نامه خرید و فروش می شود. بچه های زیر ۱۵ سال ازدواج می کنند. مدیران تا پاسی از شب در اداره در جلسه اند و با این جلسه‌زدگی عوامفریبی میکنند زیرا انحصار طلبند وتفویض اختیار نمیکنند! به تاریخمان می‌بالیم ولی برای امروزمان پاسخگو نیستیم! مرده ها را می ستائیم و زنده ها را به دق می آوریم! زمان برای ما بی‌ارزش‌ترین مقوله است!

«بزرگترین دشمن دانایی، نادانی نیست، بلکه توهم دانایی است

لایککککک

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرده ها را می ستائیم و زنده ها را به دق می آوریم! زمان برای ما بی‌ارزش‌ترین مقوله است!

«بزرگترین دشمن دانایی، نادانی نیست، بلکه توهم دانایی است👌

اینجاشو خیلی دوست داشتم

🏃🏃🏃

لایک های من همیشه به معنی موافقت با اون پست نیست!!! گاهی معنی اش اینه که اون پست رو خوندم!!! 🚫 درخواست دوستی قبول نمیکنم🚫 ❌به خودم قول دادم از این به بعد تو نی نی سایت،فقط از تاپیک های مفید استفاده کنم و وقتم رو برای تاپیک های چرت و پرت تلف نکنم❌                               
دین به کنار  عقل و منطق  انسانی  جایگاهش کجاست!

👌

لایک های من همیشه به معنی موافقت با اون پست نیست!!! گاهی معنی اش اینه که اون پست رو خوندم!!! 🚫 درخواست دوستی قبول نمیکنم🚫 ❌به خودم قول دادم از این به بعد تو نی نی سایت،فقط از تاپیک های مفید استفاده کنم و وقتم رو برای تاپیک های چرت و پرت تلف نکنم❌                               
به نظر متن خوبیه ولی درونش بسیار زیرکانه دین زدگی هست در نشر متنها دقت کنیم اگر با دین اسلام اشنا ب ...

ذهن  انسان رو برای  تغییر برخی روش ها و رسوم های جاهلانه که در میان مردم مرسوم شده است  به تفکر وا میداره!

حتی در دین اسلام گفته شده یک ساعت تفکر بهتر از یکسال عبادت  است!

و پیامبرم در دوران خودشون سعی داشتن مردم رو از خرافات و جهل  دور نگه دارند!