شوهر من هیچ خانواده ای نداره نه پدر ومادر نه خواهر برادر بچه هام عمه وعمو دوست دارن ولی نیست خودم هم از این که بچه هام از خانواده شوهرم محرومند ناراحتم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
چه نیازه به دیگران خودت سعی کن اینقدر کامل باشی براشون چه برا شوهرت چه بچه هات که نیاز عاطفی و مهر محبت به هیچ بنی بشری نداشته باشن عزیزم
یا الله .... . اللهم عجل لولیک فرج .... . صلوات برای ظهور منجی عالم بفرستید ..... . اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .... . 😃😃یکی از بهترین حس های دنیا یعنی فقط تو رو بخواد😌❤ گر بگویم که تو در خون منی بهتان نیست!). غیر تـÃـو از همـه دنیـا دیگه سیره قلبـ💘ـم ❤یهنفره،ولی خب همه کس منه❤ 💙باید گشت به دور عشقی که در به کار انداختن خندهٔ تو تبحر خاصی دارد💙 A💏M از یجـایـی بـه بعـد اون دیگه عشقـت نیـست؛تمـ❤ـوم وجـــودته)! "Àmĭʼn"
شما سر چی من فکر میکردم عقده ای تر از خانواده شوهر من وجود نداره
نمیدونم یهو خاهر شوهرم قهر کرد نه عروسیش دعوت کردن هیچی بعد پدرشوهرم فوت کرد ما رفتیم اوجا بعد دیدیم محل نمیزارن دیدن بچمم نیومدن ماهم دیگه نرفتیم باور کن مادرشوهرم بچامو میبینه روشو برمیگردونه
✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
حالا که فوت کردن روحشون شاد ولی در کل بودنشون بهتر از نبودنشونه و قطع ارتباط و کش دادن دعوا و فتنه کار درستی نیست به هر حال خانواده ریشه ی ادمه و هر ادمی حتی اگه قطع رابطه هم بکنه با خانواده اش اون خاطرات و اون رابطه ی خونی ارومش نمیذاره