2777
2789
عنوان

پریود غلیظ

1086 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها یه سوال داشتم. من این دفعه که پری شدم با دفعه های دیگه فرق داره ینی خون پری روی پد خیلی کم میاد حتی وقتی که ایستادم یا راه میرم ولی وقتی دستشویی میرم آب میگیرم ب خودم، همش میریزه، مثل اینکه داخل اونجا جمع شده باشه یا سفت باشه نریزه ها. چرا؟کسی علتشو میدونه؟

عزیزم لایکم میکنی?

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم...🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩❤️👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من ی سوال دارم عزیزم لایک واسه چی؟میخوای بیای بخونی؟

اره عزیزم ک تاپیکو گم نکنم

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم...🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩❤️👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
ینی هیشکی تا حالا اینجوری نشده؟؟؟

ببین برا منم غلیظه لخته نه ها، مثلا قرمز روشنه روشن نیست جیگری رنگه، البته باید برم دکتر دو ماهه اینجوری شدم

ببین برا منم غلیظه لخته نه ها، مثلا قرمز روشنه روشن نیست جیگری رنگه، البته باید برم دکتر دو ماهه این ...

از من خیلی کم روی پد میاد ولی موقع دستشویی میاد، اینجوری نبودم.

از من خیلی کم روی پد میاد ولی موقع دستشویی میاد، اینجوری نبودم.

شاید زود به زود میری دستشویی درسته?

گلم برا تاپیک اخرم لطف میکنی گزارش بزنی خواهر شوهرم تو همین سایته میترسم ببینه