2821
2789
عنوان

یه لحظه میاین

126 بازدید | 13 پست

من امروز نوبت دکتر زنان گرفتم فکر میکنم به تبخال تناسلی مبتلا شدم.

از یه طرف پریودم اما روز پنجمه و خونریزیم خیلی خیلی کمه

درد زیادی دارم نمیتونم تحمل کنم تا عادت ماهانم تموم بشه.

تو پریودی دکتر معاینه میکنه؟یا ففط مشاورست؟

فکرکنم امروز رفتنت بی فایدست تا معاینه نکنه داروتحویز نمیکنه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

برو ولی بهش بگو ک پریودی 

معاینه میکنه 

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتنو که میرم چون نمیتونم تحمل کنم برای معاینش نگران بودم اگه معاینه کنه که خوبه ،ممنون

چرا تبخال گرفتی؟؟

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
یعنی بخاطر زگیل درد داری؟

زگیل نیست درمورد تبخالم مطمئن نیستم یه مشاوزه ی اینترنتی گرفتم اینو گفت،اره حتی نمیتونم راحت راه برم یا اب به بدنم بزنم 

دوشبه با تب و لرز وحشتناک سر میکنم

چرا تبخال گرفتی؟؟

با نامزم رابطه بدون دخول داشتیم بعد کم کم سوزش شروع شد و بعد چندروز تبخال ،بعد که به نامزدم گفتم گفت چند روز قبلش لبم تبخال زده بوده 

نمیدونم از اون بوده احتمالا

با نامزم رابطه بدون دخول داشتیم بعد کم کم سوزش شروع شد و بعد چندروز تبخال ،بعد که به نامزدم گفتم گفت ...

انشاالله خوب میشی دقیقا دوست منم برای همین اینجوری شده بود یک هفته خیلی سختی کشید بعد خوب شد 

اونم دکتر بهش گفته بود حتما سوهرت دستش الوده بوده زده بهت اونم لبش تبخال زده بود 

انشاالله خوب میشی دقیقا دوست منم برای همین اینجوری شده بود یک هفته خیلی سختی کشید بعد خوب شد  ...

صبح رفتم دکتر  چندتا قرص داد و یه کرم و چندتا توصیه کرد،معاینه هم چون فقط سطحی بود گفت اشکال نداره پریودی و معاینه کرد.

ممنون از مشورتتون

صبح رفتم دکتر  چندتا قرص داد و یه کرم و چندتا توصیه کرد،معاینه هم چون فقط سطحی بود گفت اشکال ند ...

قرصاتو سر وقت بخور انشاالله زود خوب میشی 💖

این بیماری مربوط به سیستم ایمنیه حتما خوراکیایی ک سیستم ایمنیو قوی میکنه بخور 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز