2777
2789
عنوان

کتک

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 34 پست
واقعا بریدیم از دستش مامانم از گلوش خون میاد انقدر حرص خورده😐بی دلیل به من فحش داد بی دلیل😑تو خونم ...

یه بنده خدایی دخترش ۹سالشه اینقد فحشای ناموسی و بد میده که  آدم  از خجالت آب میشه متاسفانه😑

دیگه یه کاری کرده عموش بهش میگه ج.......😑😑😑

واقعا آدم میمونه چی بگه 

💜
۹ سال سن بدیه برای یک آدم اون تازه میخواد حس اقتدارش به رخ بکشه کتک زدن اشتباهه عزیزم بنظرم بهترین ک ...

عالیه عالی درود بر شما

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

غیر ممکنه بچه خود بخود اینجوری یاغی بشه رو رفتاراتون تجدید نظر کنین،فحشایی که بلده بهش وحی نشده که ...

چون همیشه تنهاست اینستاگرام میشه در دسترشه و واقعا بهش معتاد من میدونم بده میدونم خودم ولی هیچ جایگزینی نداریم براش تو این کرونا

یه بنده خدایی دخترش ۹سالشه اینقد فحشای ناموسی و بد میده که  آدم  از خجالت آب میشه متاسفانه ...

در این حدم نیس ولی برای ما هضمش سخته چون من خودم خیلی آرومم پدر مادرمم همینطورن😑

خوب کاری نداره هروقت فحش داد با چاقو زبونسو ببر 😂😁😋 کتک خیلی هم‌خوبه مگه ما بچه نبودیم مثل سگ کتمون میزدن . وسط کتک خوردن در خوندیم وسط کتک خوردن قد کشیدیم وسط کت خوردن ورزش کردیم وسط کتک خوردن همه کار کردیم . بندازش زیره دستو پا بزن لحو لوردش کن ببند پشت وانت بکشش رو زمین 😂😁🤣🤣 ولی واقعاً میگم بی توجهی و اهمیت ندادن بهش بهترین کاره یاد گرفته با دادو بیداد فحش کارشو را میندازه کتکشم بزنی پوستش کلفت میشه . بی توجهی و محل سگ ندادن بهش بهترین کاره بخدا .

من مرد هستم بخدا بقرآن مرد هستم خانوم و دختری بنام حسن وجود نداره خانومها دقت کنید ببینید من مرد آقا پسر هستم آخرش نگید چرا نگفتی یا نخوندیم یا هزارتا چیزه دیگه اسم رو بخونید حسن حسن حسن اسم مرده جان عزیزاتون دقت کنید لطفاً .

فحش دادن یه بچه نه ساله اینقد برات سنگین بوده که کتکش زدی؟ هرچی هم بد باشه اصلا دور ازجونش حیوون هم باشه نباید کتکش بزنی فکر کردی بزرگ نمیشه همینقد میمونه که تو بهش بگی ناخلف بزنی توی سرش؟ ۹ ساله خلف و ناخلف میفهمه؟

عزیزم فحش داد چندین بار باهاش صحبت کردیم خیلی گستاخه هممونو خسته کرده

صحبت کردن با یک بچه نه ساله عزیزم وجود نداره گفتمان برای این سن غیرقابل درکه باید درکش کنید و بجای صحبت و نصیحت که تو این ترکیب از اون ندارن با بی توجهی و بی اعتنایی می تونین حل کنین مثلا وقتی فحش میده نگاش نکنین چند ساعت باهاش حرف نزنین و ... اصولاً از نظر روانشناسی بحث و دعوا و گفتمان و نصیحت باعث بدتر شدن کودک میشه 

در این حدم نیس ولی برای ما هضمش سخته چون من خودم خیلی آرومم پدر مادرمم همینطورن😑

خوب ببین اونم ۹سالشه دارم واست مثال میزنم دیگه خواهر تو اینطوری نیست که

برو خدا رو شکر کن خواهرت با روانشناس درست میشه عزیزم

💜
میدونم خودم اشتباه کردم ولی واقعا دست خودم نبود

این بچه از تربیت غلط و کمبود محبت اینطور شده چرا خودتونو سرزنش نمیکنید به جای کتک زدنش به خدا دارم گریه میکنم براش لطفا دیگه ریپلای نکن 

خیلی عذرخواهی میکنم جلوی کل فامیل ببخشید بلا نسبت دور ازجون به من گفت عن بی دلیل بی دلیل از این سوخت ...

طبیعیه عزیزم برای همه اتفاق میفته چون سن لجبازی و اقتدار نشینیشه ولی باز دوست داشتین حتما امتحان کنین من روی خواهرزادم که پسره و با ما زندگی می‌کنه همین حرکت میزنم و جواب خوبی تا حالا داده وقتی بی ادبی و گستاخی و لجبازی می کنه بهش توجه نمی کنم باهاش حرف نمی زنم مجبور میشه خودش دور نگه داره ازمون بعد به کاراش فکر می‌کنه و می بینه که باعث این حرکتش بی توجهی خانواده میشه که بی توجهی خانواده یعنی بستنی کم شکلات کم پیتزا کم و ‌.‌.. برای تشویقی گرفتن شروع به اصلاح می کنن 

2790
2778
2791
2779
2792