2777
2789
عنوان

حس کردن مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 68 پست
ژینا جون تو کی می خوابی؟ روزها و شبها بیداری که همش هستی😂😂😘😘😘

ن من زیاد سایت نیستم واقعا حدود ی هفتع میش 

بلع برعکس تا ظهر خابم 🤍🦋

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ تاثیری داره؟ 

من هر شب چند تا سوره میخونم خیلی خوبه باعث شد زندگیم یکم قشنگ تر بشه و به خدا نزدیک تر بشم و حس کنم دوسم داره و سوره ی قدر یه ثوابه قشنگی داره ثوابه حاملانه عرش و داره خوندنه سوره قدر😍

عزیزم منم دوماهه اینجوری شدم همش حس میکنم میخام بمیرم...من حتی تو خابم میبینم و کل زندگی ب کامم تلخ شده میتونی بری تو تاپیکامم ببینی برا این حس لنتی تاپیکم زدم ...من مادم سه ماه پیش از دست دادم و اینجورش شدم رفتم دکتر گفت افسردگی داری و دارو مصرف میکنم الان ولی فرقی نکردم😔😖

من فقط مشتاق آرامشم  مشتاق اندکی فراموشی
عزیزم منم دوماهه اینجوری شدم همش حس میکنم میخام بمیرم...من حتی تو خابم میبینم و کل زندگی ب کامم تلخ ...

خدا رحمتش کنه عزیزم خدا ب دلامون آرامش بده الهی 

اسم مستعار سمیه 😁😁