2777
2789
عنوان

حس کردن مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 68 پست
تا میتونی خودتو به خدا نزدیک تر کن با خدا حرف بزن انقدر که به خودت بیای ببینی چقدر دوسش داری حس کنی ...

هی ارتباطمو با خدا قطع و وصل میکنم انگار لیاقت نداشته باشم اونطورم کاش هیچوقت مرگی وجود نداشت 😔😔

اسم مستعار سمیه 😁😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااای اســـی دقیق منم شرایط تورو دارم الان یک ماه نمیدونم چرا همش میکنم میخوام بمیرم تک تک چیزای ک گ ...

نمیدونم بخدا از چیه همش استرس همش ترس همش وحشت خدا بهمون شجاعت بده ان شاالله 😔😔

اسم مستعار سمیه 😁😁

چه حس بدیه برای همه اتفاق میوفته من هم داشتم ولی یک راه خوب براش انتخاب کردم سریال سوپرنچرال خیلی بهم کمک کرد جنگ شیاطین و انسان و فرشتگان هست خیلی سریال خوبیه برای کمک کردن به انسان که بجای ترس از شیطان و مرگ و ... باهاشون دوست باشه یا قدرت انسانیش به رخشون بکشه 

تخیلات انسانها خیلی قویه عزیزم همون‌طور که ما مرگ در تصور خودمون یک وحی وحشتناک تصور می کنیم می تونیم با کمک تخیلاتمون مرگ یک دوست تصور کنیم 

من خودم امتحانش کردم هر روز برای خدا، مرگ، شیطان و ... هرچیزی که ازش میترسم نامه درددلی می نویسم برام یادداشت های جالبی هم شدن لذت میبرم ازشون اتفاقا تازگیا از گسل تهران ترس دارم شروع کردم یادداشت هایی درباره قهر کردن زمین با خدا و مرگ می نویسم تا آروم شم سعی کن مرگ دوست خودت بدونی تا دشمن خودت مطمئن باش چیزهایی که به انسانها نزدیکن دوستان تو هستن

کاش بشه واقعا اما وااااقعا نمیتونم فکر نکنم

به روانشناس مراجعه کنید عزیزم.کمکتون میدن🌼☺حل میشه

دختری هستم از دیار خندان 👀  💫پیانیست💫  گیتاریست💫 💫نقاش💫   🌱در حال یادگیری اسکیت برد🌱   لطفا برای سلامتی پدر و مادرم و فامیلام یه صلوات بفرست👀
می می ناز کیه؟ توی این سایت بوده؟کو لینکش؟  منم از مرگ به شدت میترسم

آره عزیزم سرطان داشتن فوت شدن اصلا کامنت آخرشو خوندم ک بعدش دیگه چیزی نگفته بود تنم لرزید ک چقدر مرگ میتونه نزدیک باشه آخه 

اسم مستعار سمیه 😁😁
هی ارتباطمو با خدا قطع و وصل میکنم انگار لیاقت نداشته باشم اونطورم کاش هیچوقت مرگی وجود نداشت 😔😔

منو چی میگی که روضه نمیگیرم چون مشکله تپش قلب و معده دارم نمازم نمیخونم😕کاش دینمون بر اثاث این چیزا نبود ولی واقعا انسانیت سرم میشه خدامو دوست دارم میترسم از روزی که برم اون دنیا بگن تو کافری