2777
2789
عنوان

بی بی چککککککککککککک

483 بازدید | 78 پست

اعصاب نذاشته واسم.............بیشعووووووووور هی منفی هی منفی........هرماه انقد تومن بده پول بی بی چک آخرشم یه خط نشون بده بکنه توچشمت.......😒

اه اه...اصن ... تو اعصابم😤

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اروم باش عزیز .

بلخره مثبت میشه 

یبارازمایش بده بعضی بی بی چکانشون نمیدن 

من خودم خب خیلی زدم اخر رفتم ازمایش دادم دیدم حاملم امابی بی چک نشون نمیداد ازمایش خون دادم دکتر نوشت

چند سالته؟ چند وقته اقدامی عزیزم؟ توکل بر خدا کن به وقتش میشه

۲۴ واس بارداری دوم ۳سال اقدام یه بارداری تیر سقط شد

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

دونه ۶تومن هرما والا۸تامیخرم

هشتتت تااااا

خواهر جان چیکار میکنی اینارو

بذار موعدت ک گذشت بزن ی دونه دیگه

۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍

دو سه ماه پیش تو تاپیک حس ششم به یکی از کاربرا گفتم اول برج ده بیبیت مثبت میشه،شانسی اونروز تو پیام خصوصی اسمشو دیدم رفتم اخرین تاپیکش که واسه اول برج ده بود بی بی چکش مثبت بود،خیلی براش خوشحال شدم😊

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
چرا الکی بی بی میزاری نزار ...اجازه بده پریود نشی بعد بی بی بزن

خب الان ۲روزه عقب انداختم عصر زدم منفی

تنبلیم دارم

دو سه ماه پیش تو تاپیک حس ششم به یکی از کاربرا گفتم اول برج ده بیبیت مثبت میشه،شانسی اونروز تو پیام ...

واس من

دو سه ماه پیش تو تاپیک حس ششم به یکی از کاربرا گفتم اول برج ده بیبیت مثبت میشه،شانسی اونروز تو پیام ...

من ۶ هفته باردارم میشه بگی بنظرت دختره یا پسر؟

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷