2777
2789
عنوان

بارداری دوم

144 بازدید | 18 پست

تازه فهمیدم  باردارم حالا پسرمو میبینم بیشتر غصم میگیره بغض توی گلومه بارداری اولم اخراش سخت بود که زایمان زودرس شدم حال روحیم بهم خورده ولی جلوی بچم نشون نمیدم دارم دق میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خوبه که من الان دخترم ۵سالشه هر روز گریه میکنه خواهربرادر میخوام

بچمم همش میگفت برین از تو پارک بیارین یا بخرین میگم اگه بیشتر براش وقت میذاشتم این حسو نداشت دیگه 

سه سالو نیم 

پسر من بادخترم یک سال ونیم اختلاف سنی دارن

الان دخترم 4ماهشه

منم وقتی باردارشدم گفتم وااااای خدابه فریادم برسه ولی الان میبینم واقعا خداخیلی کمک میکنه. اونقدرها هم که میگفتن سخت هست

سخت نیست واسه من

خدایا مراقب پسرم باش
بچمم همش میگفت برین از تو پارک بیارین یا بخرین میگم اگه بیشتر براش وقت میذاشتم این حسو نداشت دیگه&nb ...

نه بابا بچه دلش بچه میخواد حالا تو صبح تا شب باهاش بازی کنی وقت بذاری براش بچه نمیشه

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
بچمم همش میگفت برین از تو پارک بیارین یا بخرین میگم اگه بیشتر براش وقت میذاشتم این حسو نداشت دیگه&nb ...

نه اصلا اینطور نیست، به وقت گذاشتن نیست این یه نیازه

به همبازی و همسن و دوست و رفیق نیاز داره

هرچقدم شماباهاش بازی کنی جای خواهر یا برادرو نمیده براش

نه اصلا اینطور نیست، به وقت گذاشتن نیست این یه نیازه به همبازی و همسن و دوست و رفیق نیاز داره هرچق ...

بعد میگم بزرگ بشه بگه کاش تک فرزند بودم هزار جور فکر میاد تو سرم نمیدونم